Новолуние в Скорпион: време, подходящо за премисляне, но не и за действия

Бистра Копанарова

Предстоящото Новолуние в събота, на 18 ноември, ще се случи в Скорпион и ще окаже своето влияние още от самото начало на седмицата, която идва.

Знаете, че по време на новолуние не виждаме Луната на небето, съответно в този момент и поне двa-три преди и след него, липсват достатъчно енергия или жизнени сили за успешното реализиране на желаните от вас дейности.

Твърде вероятно е ако ги стартирате в посоченото време, те да не се развият добре. За това изчакайте Новолунието да отмине малко преди да вземете важни решения

Това Новолуние е сравнително спокойно и няма напрегнати аспекти към него, но разбира се, е добре да имаме предвид, че се случва в Скорпион – знак, който сам по себе си е достатъчно дълбок, интензивен и свързан с промени и трансформации.

През предстоящата седмица и до Новолунието, поради нехармоничната конфигурация на Меркурий и Нептун, времето не е подходящо за важни преговори, сключване на сделки и подписване на договори. Също и при пътувания - бъдете добре подготвени и проверявайте всичко.

h
Снимка: Thinkstock

Добре е да разберете в кой дом попада за вас Новолунието - според тропическия зодиак то се случва в двайсет и шестия градус на Скорпиона, съответно проверете къде е това по отношение на асцендента ви и тази ще е темата, най-актуална в следващия един месец за вас.

Времето е подходящо за обмисляне на бъдещите ви цели и посоки, но, повтарям, все още не и за действия.

Можете да отделите време за почивка и по възможност отидете някъде сред природа - така по естествен и балансиран начин ще имате възможност да се свържете с вътрешния си център и покоя вътре във вас.

h
Снимка: Thinkstock

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

>>> За още интересни материали изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти