Новолуние в Лъв: новите начала в живота ви настъпват...

Бистра Копанарова

Здравейте, днешната тема е новолунието в Лъв, което се случва сега, на двайсет и трети юли и ще бъде актуално в продължение на следващите две седмици.

Новолунията са моменти, подходящи за обмисляне на бъдещи посоки и поставяне на нови цели. Тъй като в точния момент на новолунието на небето не се вижда луна и енергията не е достатъчна за пристъпване към действия, е подходящо да изчакате няколко дни, преди да стартирате реализацята на тези цели, тоест около средата на следващата седмица можете вече да действате.

Това новолуние се случва в Лъв и съвпада с планетата Марс, което дава голяма сила, воля и издръжливостза постигане дори на по-трудни и дълготрайни цели.

Планетата Уран, която се движи в последните градуси на овена, прави нехармоничен аспект към новолунието- това означава, че от една страна, е възможно напрежение и някаква степен на стрес по отношение на новите начинания, които искате да постигнете.

Уран е планета, която се свързва с нервната система и неочакваните промени, за това е подходящо да внимавате за резки и импулсивни действия, както и за безразсъдни реакции и непредсказуемост, дори по отношение на самите себе си.

От друга страна, Уран дава възможността за качествен скок, освобождаване от това, което вече не ви е нужно и със сигурнпост дава силата и енергията за надграждане и промяна.

Уран е планета, също свързана с мъдрост и прозрения, така че можете да осъзнаете и да наблюдавате обективно ситуациите, в които сте въвлечени, както и да обмислите добре посоката, в която искате да се развивате.

И за да обобщя, това новолуние дава, макар и чрез известна доза напрежение, голяма сила и издръжливост за реализиране на промените и новите начала в живота ви.

Снимка: netinfo

В зависимост от това къде попада в хороскопа ви, а това се определя индивидуално за всеки от асцендента, можете да разберете коя точно сфера ще засегне за вас.

За всички обаче, новолунието се случва в Лъв - знакът на увереността, радостта, силната воля и смелостта - качества, на които да заложите през периода.

Лъвът се свързва още с творчество, спорт, любов, игри и забавления, така че сега, в разгара на лятото, можете да се радвате на добро настроение и пълноценна почивка.

>>> За още полезни статии изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти