Новолуние в Дева утре - как ще ни се отрази и кои зодии да бъдат по-внимателни
Снимка: Thinkstock

Новолуние в Дева утре - как ще ни се отрази и кои зодии да бъдат по-внимателни

На 20 септември в 08:30 часа българско време е Новолуние на 27 градуса в Дева, което е в неблагоприятен аспект със Сатурн в Стрелец и е в съвпад с неподвижната звезда Алкаид (Бенетнаш) от съзвездието Голяма мечка.

Като допълним и неблагоприятния аспект на Марс и Меркурий в Дева с Нептун, звездите могат да създадат предпоставка за по-тежки аварии, прояви на насилие за отмъщение, природни бедствия с разрушения, инциденти с плавателни съдове, еко катастрофи, наводнения и свлачища в рамките на около 7 дни в някои държави.

По-уязвими държави са Мексико, Аржентина, Чили, Афганистан, Гърция, Италия, Колумбия, Нова Зеландия, Саудитска Арабия, САЩ, Япония и т.н. За България Новолунието очаквам също да окаже по-неблагоприятно влияние, тъй като то е в неблагоприятен аспект с Марс от хороскопа ни, свързан с управлението и имиджа на страната ни, както и с взаимоотношенията ни със съдедните страни от Балканския полуостров.

Освен това Венера в Дева в периода 20.09 до 14.10.2017-та ще има неблагоприятно влияние и може да се повиши сеизмичната активност в региона. В личен план Новолунието е белег за някакви ограничения, затруднения и изпитания в рамките на около седмица в живота на родените между 19 и 21 септември Деви.

Колкото до самия ден, 20 септември може да е по-труден ден за родените през третата декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Избягвайте конфликти с шефовете и се стремете да не влизате в полезрението на различни контролни органи. Спазвайте законите, бъдете почтени към хората и отговорни в действията си. Денят не е благоприятен за разрешаване на съдебни спорове, за взаимодействие с разни институции, за важни бизнес решения или действия, за покупка или уреждане на имуществени въпроси.

Новолунието в Дева е с най-благоприятно влияние както на самия ден, така и за всякакви важни действия и решения през следващите 7 до 14 дни за родените през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. То образува хармоничен аспект към вашия слънчев знак и дава големи шансове за лични и професионални успехи и изяви. Не пропускайте възможностите, бъдете по-смели.

На 20 септември и Венера, т.нар. „малка благодетелка“, навлиза в знака Дева – в знак, наречен в астрологията „знак на падение“. В този знак Венера не се чувства добре и влиянието ѝ няма да бъде положително от 20.09 до 14.10.2017-та включително в световен план по отношение на финансовите въпроси и сделки, в дипломатическите отношения, в сферата на здравеопазването и малкия / среден бизнес – особено в дните около 26-29.09 и 03.10-04.10.2017 год. 

Снимка: Weheartit

Възможни са сривове на борсите и нестабилност на валутата. Тези дни са неблагоприятни за крупни финансови вложения и сделки, за теглене на кредити, за бракосъчетания, особено за родените под знаците и с рождена Венера в Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Бъдете внимателни във взаимоотношенията си с интимните или с бизнес партньори. В интимните отношения не давайте поводи за ревност, а в бизнес партньорствата бъдете по-малко доверчиви, защото са възможни големи финансови загуби.

Единствено Девите с Венера в Дева, при които в рождения хороскоп те са в хармонични аспекти с останалите планети, влиянието на т.нар. „венерин възврат“ може да бъде и с положително влияние. Но за това можете да получите информация, ако потърсите астролог.

От 08:30 до 13:06 часа българско време на 20 септември Луната в Дева е „без курс“. През тези часове вършете единствено рутинни дейности. Те не са благоприятни за нови начинания и рисковани действия, за важни решения, подписване на договори и споразумения, за вложения и други дейности, които очаквате да доведат до успехи и развитие. 

Снимка: Weheartit

В 13:07 часа Луната преминава в знака на баланса, любовта, красотата и справедливостта Везни. През втората половина деня тя ще оказва по-положително влияние в емоционално отношение, в делата и взаимоотношенията при родените през първа декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Повишава се желанието за хармония в обкръжаващия ви свят, за приятни интимни преживявания и търсене на компромисни решения, за забавления и социални контакти.

Луната във Везни през втората половина на деня може да има по-неблагоприятно влияние за родените предимно през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Рибиот първа декада. Може да ви дойдат в повече нечии изисквания и капризи, които да ви изнервят и нарушат вътрешния ви баланс. Бъдете по-търпеливи и толерантни с хората. Купете си нещо красиво, макар и не скъпо, което да ви достави удоволствие. Тези часове са благоприятни за всякакви творчески занимания.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти