Новолуние в Близнаци: Време да потърсим силата на думите

жена луна слънце ин и ян
Снимка: Istock

Новолунието ще настъпи на 22 май в 21:00 ч. с темите за комуникацията, различните интереси и любопитството към света.

„Говори ми красиво, говори ми хаотично, говори ми за любов!“

Така ще звучи новолунието в Близнаци, което ще отвори нова тема с високия заряд на меркуриевия знак. Къде обаче е силата на Близнаците? В умението да дадат форма на мисълта си чрез думи и жестове и по този начин да се свържат с останалите. В мрежата от хора, новини и обмен на информация въздушният знак се опитва да научи колкото е възможно повече за света и да предаде на обкръжението най-интересното.

Затова точно сега си струва да бъдем любопитни – не към малките и незначителни неща, а към новите възможности и хоризонти. Нека използваме посланието на новолунието, за да помислим кои сфери търсят нашето внимание, какво трябва да променим в общуването и какво място искаме да заемем в обкръжението си. 

Ето как новолунието в Близнаци ще се отрази на всяка зодия >>>

луна
Снимка: iStock

Изразяваме ли се достатъчно добре? Използваме ли силата на ума? Сега е време да помислим за всичко това и да си пожелаем структурирана мисъл, умение да анализираме и изучаваме, а защо не и да говорим по-увлекателно. Ако обичате да работите с ръцете си, помислете кое е това начинание, което заслужава повече време в ежедневието – каква по-добра причина да инвестирате време, от това да се чувствате щастливи. Обърнете внимание на братята и сестрите си, както и на близките приятели – във времето на уединение може би забравихме за някои от тях. Погрижете се за тези отношения и намерете време да помислите как бихте ги надградили. И най-вече – заредете се с безгрижието и лекотата на този знак, който метчае да разговаря с всеки интересен човек и да види какво се крие зад ъгъла!

На 22 май новолунието прави положителен аспект с ретроградните Юпитер и Плутон. Мислите ни ще бъдат осветлени, но и имаме реален шанс да съберем нужната енергия и да реализираме нещо, което истински желаем. Предвид ретроградното движение на планетите е твърде възможно да се върнете към стара идея, която сега да получи нужния импулс.

Ето как новолунието в Близнаци ще се отрази на всяка зодия >>>

Луна новолуние космос планети
Снимка: Istock

Трансформацията в живота ни често започва именно от съзнанието ни, а вероятно и осъзнатите стъпки са тези, които могат да ни заведат далече. В този момент в зоната на Близнаците се намира не само новолунието, но и неговият управител Меркурий, както и ретроградната Венера. Възможно е да имате нужда от изясняване или порив да потърсите значим за вас човек. Използвайте новолунието за преразглеждане на вече позната ситуация, която заслужава ново начало. Понякога „новото начало“ е именно различен прочит на собствения ни живот. Бъдете смели и не забравяйте, че способността ни да използваме думите ни дават безценната възможност да опишем всичко, от което се нуждаем.

Ето как новолунието в Близнаци ще се отрази на всяка зодия:

Как новолунието в Близнаци ще се отрази на всяка зодия

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти