Написано в звездите: кои са 4-те най-успешни зодии

жени успех празник
Снимка: iStock

Всеки определя успеха по различен начин. В зависимост от вашите ценности и цели, вашата интерпретация на постигнатото в живота може да бъде изкачването по стълбата до позицията на главен изпълнителен директор, докато някой друг може да смята, че помагането на общността му е също толкова удовлетворяващо.

От астрологична гледна точка, рождената ви карта е проницателен инструмент, който може да ви помогне да разпознаете силните страни, които ви позволяват да определите целите си и да се доближите до вашата версия на успеха. Освен това тя може да посочи конкретни "възли", които да определят дали просто сте родени със звездни качества. Независимо каква е вашата дефиниция за успех, има вероятност наталната ви карта да показва, че сте един от най-успешните зодиакални знаци.

Макар че слънчевият ви знак може да ви даде обща представа за външните ви качества, в рождената ви карта има и други елементи, които говорят за късмета и съдбата ви, като например знака на Юпитер и съответно северните възли. Тях можете да пресметнете в някой от множеството калкулатори, налични онлайн. Опитайте този >>>>>, ако желаете, и след това се върнете към статията.

Предначертан ли ви е живот, изпълнен с постижения? Продължете в галерията, за да разберете дали имате късмет като един от най-успешните зодиакални знаци.

Най-успешните знаци на зодиака

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти