Мъдрост и интуиция: астероидът Палада навлиза в Рак

Палада
Снимка: iStock

Палада навлиза в Рак на 06.09.2022

Астероидът Палада е вторият от откритите астероиди, който идва след астероида майка Церера. Палада е девойка, кръстена на Атина, богинята на мъдростта, смелостта, справедливата война, стратегията и уменията. Съвременните астролози я свързват с тези неща, но също и с творческия интелект, политическия ум, разпознаването на модели и цикли и връзката между баща и дъщеря.  Тя е многостранната богиня на войната, мъдростта, поезията, занаятчиите, обработката на занаятите и интелекта.

Когато Палада извършва важно космическо движение, ни провокира да проверим убежденията си и да балансираме полярностите в мисълта си. За нея е важно да включим информация и логика, съгласувани с интуицията и щедро количество мъдрост. Дарбите на Палада ни позволяват да забелязваме модели и по-голямата картина, полезни за творчеството и решаването на проблеми.

В компанията на Рак, Палада не е толкова стереотипна: емпатията на Рака (към семейството и близките) се смесва с мъдростта и загрижеността за справедливостта на Палада. В този период сме по-скоро склонни да виждаме през интуицията си и емоциите си.

Въпросите, свързани с дома, семейството и майката/детето, стават на фокус. Това е добър транзит, ако трябва да се разровите в миналото, да се справите със семеен проблем или да разберете най-добрия начин да възпитавате децата си. Отличен е и за семейни консултации с терапевт.

В зависимост от разположенията в наталната ви карта, може да се наложи да се защитавате или да отстоявате себе си в семейната си среда, или пък да се застъпите за някого в семейството си. Важно е да знаете къде да поставите границите. По време на този транзит сме насърчавани да потърсим мъдри наставници и да се възползваме от съветите на по-възрастните членове на семейството.

На работното място е възможно емоциите да се приповдигнати (и то у всеки) и е добре да внимавате да не бъдете резки в решенията или думите си. Ще бъдем по-чувствителни към (променливите) настроения на околните, старайте се да не им позволявате да ви влияят, защото можете да допуснете сериозни грешки.

Хороскопът за СЕПТЕМВРИ 2022

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти