Мнението на нумеролизи и ясновидци за коронавируса: кога пандемията ще остане зад гърба ни?

Пандемията от COVID-19 постави на изпитание както икономиката на държавата, така и психиката на хората. В търсене на отговорите във връзка с коронавируса мнозина обърнаха поглед към свръхестественото и започнаха да се допитват до ясновидци, нумеролози и астролози, разкава NOVA.

„Хората винаги са се обръщали към свръхестественото, към невидимото, към незримото, тъй като това е заложено във всеки един от нас – без значение дали вярва в Бог и като цяло в религията”, казва кармичният нумеролог Роберто Методиев.

коронавирус
Снимка: iStock

„Когато сме планирали близкото си бъдеще, но всичките ни планове се рушат, неминуемо се напрягаме, вдига се нивото ни на тревожност и съответно всеки от нас търси своя начин да се справи с това”, коментира астрологът Оксана Хорват-Станчева.

Мерките, които ограничават придвижването, са един от поводите за депресивните състояния. Хората започват все по-често да се допитват до медиуми и астролози за това дали ще запазят работата си, дали ще оцелее бизнесът им и какво е добре да направят, за да избегнат затрудненията. Интересуват се и за бъдещето на любовния си живот.

Ясновидци и нумеролози са на различно мнение за причината за появата на коронавируса. „Той е предизвикан от мръсотията на хората – първо в душите им, след това - в поведението им”, категоричен е Роберто Методиев. 

А на може би най-важния въпрос – кога ще дойде краят на пандемията, прогнозите са от умерено оптимистични до крайно песимистични. Николета и Гюкчен казват, че ще живеем с вируса още 3-4 години. Според Роберто той ще си отиде до половин-една година.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти