Меркурий в Телец: Какво ще се случи на всяка edna зодия

астрология хороскоп зодии зодия
Снимка: iStock

След разгорещения сезон на Овена, астро страстите най-накрая изстиват. Вече сме в сезона на Телеца, който ни помага да успокоим ума си, след като Меркурий – планетата на общуването, излетя от горещия Овен и навлезе в спокойния и организиранТелец. Меркурий ще остане в Телец от 28 април до 12 май.

Меркурий е най-смелата планета в небето – управлява комуникацията, ученето и вашата интелектуална страна, така че начинът, по който мислите и говорите с другите, се влияе от това в кой знак се намира той в момента. Когато Меркурий беше в огнения Овен, вие бяхте смели, креативни и мотивирани и се опитвахте да победите в малко (или много) спорове, когато нещата не се случваха по вашия начин.

Сега, когато Меркурий е в земния Телец, можете да се отдръпнете от всички неща, които сте започнали, но от които вече не се интересувате, и да направите нещо смислено с ярките си и интересни идеи.

Това може да бъде особено доходоносен транзит, тъй като земните знаци като Телец са склонни да разчитат много на бизнеса. Вече можете да се отдадете на всяка нова работа или голям проект, които сте започнали, докато Меркурий беше в Овен, и да фокусирате вниманието си върху това да ги завършите. Телецът е един от най-продуктивните знаци, така че независимо дали се опитвате да завършите презентация за работа, да направите проект за училище или просто да постигнете напредък в хобито си, това астрологично време е повече от идеално да завършите нещата и по-важното – да ги направите добре.

Ето и какво да очаква всяка зодия от Меркурий в Телец:

Какво да очаква всяка зодия от Меркурий в Телец

магическа топка
Снимка: Edna.bg

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти