Марс в квадрат с Уран: танцът, който бута света с крачка напред

марс уран
Снимка: iStock, колаж

Зарина Главева

Днес денят е възможно да е започнал по малко необичаен начин. Знаете ли защо?

Марс, планетата на страстта и стремежа, и Уран, планетата на оригиналността и промяната, отново се борят в напрегнат аспект "квадрат".

Квадратът на Марс с Уран може да създаде внезапно и хаотично поведение и ситуации. При този аспект могат да се случат събития и необичайни сценарии, особено свързани с времето или геологичните процеси. Марс ще изисква от Уран да се справи със силата на волята и желанието, а Уран ще изисква от Марс да се адаптира към промените и напредъка. Нито един от двамата, особено в рамките на енергията на фиксирания знак, няма да иска да отстъпи и да направи компромис.

Квадратите далеч не са толкова негативни, както предполагат някои астрологични анализи, но определено създават триене, напрежение и движение, а това са неизбежни части от развитието и еволюцията.Позитивната страна на този квадрат, е че ще накара много хора да прекъснат връзката си с разрушителните си поведения. Това е наистина добър момент да се фокусирате върху начина, по който виждате себе си и светът и онези реакции, които имате, когато нещо ви изненада неприятно.

 

Много от нас ще се чувстват и малко по-бунтарски настроени (благодарим, Водолей!) и дори готови да се впуснат в ново приключение, което да отключи затворени досега врати. Ако в живота ви има сериозна стагнация в определени аспекти, там ще усетите желанието да въстанете най-силно. Но имайте предвид, че не всеки отговор на инстинктите ви ще бъде ползотворен в дългосрочен план: той трябва да е съобразен с вашите ценности, които също подлежат на преразглеждане в близките 2-3 дни. Помислете и разгледайте щателно пластовете на ценностната ви система.

Статуквото ще бъде разклатено при всички положения, за да дойдат на негово място просветлението, действието, нови възможности и иновации. Ако сте неудовлетворени, сега ще проличи точно къде и защо, но енергията е доста непредсказуема, така че стъпвайте бавно. Марс и Уран могат да ви оплетат или разплетат в квадратния си танц, използвайте ги разумно.

За капак, технологиите също са под Марсова атака. Внимавайте, когато шофирате или работите с техника, този квадрат е известен с такива инциденти.

Квадратът между Марс и Уран е тук, за да бутне света с крачка напред. Той ще ви дари с неочаквани прозрения и ще ви мотивира да се освободите от остарелите си виждания.

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Овена

 

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти