Марс в Близнаци: няма нищо по-сигурно от промяната

Марс в Близнаци

Здравейте, днес ще си говорим за прехода на планетата Марс от Телец в Близнаци. Това се случва на двадесет и първи април и ще продължи до пети юни.

Марс е планета, която се свързва със самостоятелност, инициативност и действеност, както и с професионалната реализация на човека, а в знака на Близнаците ни показва, че времето е подходящо да заложим на качества като лекота, гъвкавост и адаптивност в поведението и действията си.

Възможни са успешни дела в сферата на търговията, медиите и комуникациите, но не забравяйте че до трети май включително Меркурий е ретрограден, следователно нови дейности в тези сфери можете да стартирате след трети.

Близнаците са знак, свързан с мисленето, общуването, информацията и интелектуалните дейности, с лекотата и промяната, а Марс в тази позиция подтиква към това да заложите на тези качества и така ще имате възможността да постигнете по най-добрия възможен начин целите, които сте поставили пред себе си.

В крайна сметка, добре е да помним, че няма нищо по-сигурно от промяната и да пускаме нещата да се случват, без зависимости и впиване в тях, е пътят към развитието  ни и отварянето към новото, което ще дойде в живота на всеки от нас, точно колкото и до където е готов за това.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти