Марс навлиза в Стрелец: очаква ни благоприятен период на възход и осъществяване на цели

марс
Снимка: Thinkstock

Ако се чувствате изморени и имате нужда да изживеете нещо ново, то предстоящият Марс в Скорпион ще ви предостави тази възможност.

Марс ще преминава в знака Стрелец от 26-ти януари до 17 март включително.

Стрелецът е знак, който винаги ще свързваме с любовта към свободата и новите преживявания, с ексцентричната им перспектива за живота. В секундата, в която Марс попадне в знака на Стрелеца, забравете за всички предварителни планове, за монотонно ежедневие и скучни задачи. Тази комбинация не предполага подобно нещо! 

марс
Снимка: Thinkstock

Всеки един аспект на живота ни ще стане още по-интересен. Предстоят ни вълнуващи събития, ако им позволим да ни се случат. 

Ще имаме реална възможност да се борим за мечтите си и да постигаме целите си с лекота. Не бива да се противопоставяме на нещата, които ще ни се случат през периода. Всичко е за наше добро. 

Ще се усетим по-живи, по-склонни към експерименти и нови начинания. 

В личен план този съвпад на Марс ще повиши напрежението в ежедневието на родените под знаците и с рожден Марс в Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Ще трябва да се справите с появилите се в този период предизвикателства в зависимост от позицията и заложеното в личния хороскоп при всеки от вас.

Не рискувайте и бъдете по-предпазливи за неприятности и инциденти. Не е задължително да има буквално проявление в тази насока, но не мога да ви обещая спокойствие и успехи. Марс в Стрелец, обаче, ще носи много добри възможности за победи и изяви при родените под знаците и с рожден Марс в Овен, Лъв, Везни и Водолей.

При вас ежедневието също може да е напрегнато, но имате възможността да използвате конструктивно енергията на Марс в Стрелец и съответно да постигнете много в този период.

марс
Снимка: Thinkstock

Последвайте ни и в Инстаграм ТУК, за да откриете още материали на Edna.bg, които ще ви развълнуват!

Още статии, които да прочетете: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти