Луната е във Везни: добре е да довършите започнатото

Луната е във Везни: добре е да довършите започнатото
Снимка: netinfo

Луната е в знак Везни носи добро и радостно настроение. Прави ви по-контактни, може да ви се прииска да се срещнете със стари познати, да прекарате малко време в приятна компания.

Цялата тази космическа обстановка ще повлияе добре върху семейните отношения. В духа на семейните традиции ще се поддържат спокойни и мирни отношения, търсене на компромиси.

Отложете разговорите за работа, битови неуредици и паричните проблеми. Денят повече подхожда за любовни срещи. Бъбреците да не се претоварват, пийте по-малко течности и избягвайте алкохол.

5 лунен ден, който започва от 10:30 ч. и продължава до 11:32 ч. на следващия ден. Символ на деня е Еднорога, обозначаващ вярност към принципите и дълга.

Един от съдбоносните дни на лунния месец. Добър е за осъществяване на вашите планове, ако вие сте настроени решително за успех, но ако имате и най-малкото съмнение, то по-добре ги отложете. В този ден всичко ще ви се удава, ако проявите творческа активност и се стремите да достигнете целите си. Денят подхожда за кардинални изменения в много сфери, но не за сметка на новите възможности, а за подобрение и укрепване на вече съществуващите.

Прекрасно време за усвояване на знания. В този ден трябва да разделите околните на две категории - на помагащи и на пречещи за хармоничното ви развитие, тъй като условно влиянието на “лошите” хора днес е по-засилено. Вие също не допускайте да имате недоброжелателно отношение към околните. Всички добри начинания трябва да бъдат довеждани до край, иначе тяхната незавършеност може да доведе до беди и проблеми. Този ден може да подложи на проверка принципите ви.

Снимка: netinfo

Да се започват нови дела не се препоръчва, но може да довършвате започнатото. Пазете своето имущество. Ако загубите днес нещо, повече няма да го намерите. Всички въпроси свързани с финансови въпроси по-добре отложете за друго време. Бъдете внимателни към храната. Трябва да сте сити, но не и преяли.

Единственият ден, в който храната изгаря без остатък и се преобразува в тъканите. Може да се водите от инстинктите си. Противопоказна е месната храна, но не трябва да гладувате. Добре е в този ден да се пътува или ако поплачите на сън или на яве. Така се изчиствате.

Отношения – Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на отношенията между членовете на семейството. Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен, дори като алхимичен процес. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сексът в пети лунен ден трябва да бъде отпускащ и успокояващ.

Снимка: netinfo

Подстрижка – дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата. При подстрижката от една страна ще задействате процеса на съзидателното обновление (здраве, лична енергия, харизмата), а от друга с отрязаните коси ще ви напуснат такива емоции като недоволство, безпокойство, униние, завист. Някои твърдят, че днешната подстрижка способства не само растежа на косите, но и на имуществото.

А защо? Отговорът знае само Луната...

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти