Луната е в Стрелец: денят носи огромна енергия, Вселената веднага откликва на всяко желание

Луната е в Стрелец: денят носи огромна енергия, Вселената веднага откликва на всяко желание
Снимка: netinfo

Луната е в огнения знак Стрелец. Период на висока емоционална активност.

В хората се проявява потребност да поучават другите, затова управлявайки своите емоции, може обективно да направляваме мисленето на околните в нужното русло.

Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Благоприятно време за делови мероприятия, за публични изяви. Рекламни кампании започнали в този период ще бъдат максимално ефективни.

Добро време за финансово-кредитна и юридическа дейност. Уязвими са бедрата. Да не се вадя зъби, да не се лекуват даже.

6 лунен ден продължава до 13:12 ч. - Ден за спокойствие и смирение, не подхожда за напористи и активни действия. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. Сега не е време за недоволство. Не роптайте срещу живота, обстоятелствата, близките.

Късметът ще съпътства вашите начинания. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

Подстрижка – Ако сте решили да се подстригвате, то сега е един от оптималните дни за това.

Снимка: netinfo

Сънища – За сънищата от шесто лунно денонощие (вижте часовете) е добре да не разказвате на никого – те трябва да останат в тайна. 7 лунен ден започва в 13:12 ч. и продължава до 14:05 ч. на следващия ден – Счита се за магически ден. За начало е добре да се настроите към позитивно възприятие на света, да забравите за всички оплаквания, жалби и лошо настроение. На този ден е по-лесно да започнете нов живот, изпълнен с доброта, щастие и любов, а Луната ще ви помогне. Днес се дава зелена светлина за тези, които работят с хартия и слово - художници, писатели, журналисти и копирайтъри. Музата ще ги съпътства през цялото време. Стайните растения също в този лунен ден се нуждаят от вашите грижи. Полейте ги, разрохвайте пръста около тях. Те ще ви бъдат благодарни. Ден за работа със словото. В този ден природата веднага откликва на всяка произнесена дума. Всичко казано може да се претвори в живота, за това трябва да се внимава какво говорим. Желателно е да се четат молитви и мантри. Подходящо е за медитации и йога. Да не се изричат проклятия. Бъдете крайно внимателни в думите си, даже и в мислите си. Дори случайно отронена дума или случайно връхлетяла ви мисъл, могат буквално да се материализират, да се въплътят в действителност и да окажат влияние върху вашия живот.

Снимка: netinfo

В този ден небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Затова този ден е благоприятен за молитви. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания.

Внимавайте обаче с недобрите такива и лошите думи. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити и наказани.

Снимка: netinfo

Денят носи огромна енергия, затова е нужно да се отнасяме отговорно и да се постараем да я използваме само за съзидателни цели. Всички дела, които се започнат сега, ще вървят като по вода. Удачно е за бързи и краткосрочни дела. Голяма е възприемчивостта в емоционален план, нараства потребността от общуване. В този ден могат да станат непредвидени събития. Да се избягва консумацията на пилешко месо и яйца. Храната трябва да се приема в мълчание, не бива да се говори.

Снимка: netinfo

Не трябва също да се натоварвате с излишни грижи, затова е по-добре да не се готви, а да се яде нещо приготвено от предният ден. За седмия лунен ден има много успешни цветове, но виолетовият цвят ще бъде най-ефективен и силен.

Секс - При сексът в този лунен ден не трябва да се бърза. С колкото може повече любовна прелюдия започнете, продължителни любовни игри, много нежни думи, комплименти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти