Любовна съвместимост според зодията: Лъв - Риби

Любовна съвместимост според зодията: Лъв - Риби
Снимка: netinfo

Привличането пламва в мига, в който погледите на тези жадни за овации зодии се срещнат за първи път.

Чаровната риба ще демонстрира открито възхищението от остроумието на огнения и царствен лъв, който при всяка възможност ще изтъква положителните черти от своя характер.

Ще е забавен, внимателен и галантен.

Не е изключено рибите да предприемат още от самото начало пораженческа тактика, която напълно ще обезоръжи властелините на зодиака. Проблемите ще възникнат в момента, когато рибите открито започнат да отказват всяка прищявка на своята любима половинка от зодия лъв.

Съгласието ще е краткотрайно и от факта, че ненаситността за ръководеща роля на лъва ще бъде отнета със забележителен финес от плахите на пръв поглед нептунови поданички. Необходимо е всеки от вас двамата да направи сериозни компромиси в името на любовта и съгласието.

Лъвове, търпеливо се отнасяйте към колебливата природа на своята половинка, тъй като само с вяра и подкрепа от ваша страна рибата ще съумее да се научи на борбеност в отстояването на личните си позиции.

Риби, вие не вбесявайте любимото си лъвче с критичност и упреци, ако се чувствате неудовлетворени.

Всъщност проблемите ви могат да изчезнат така, както са се появили, но е необходимо вие сами да откриете разковничето на личното си щастие.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти