Линията на Сатурн върху дланта ни: какво издава за съдбата ни тя?

Линията на Сатурн върху дланта ни: какво издава за съдбата ни тя?
Снимка: netinfo

Всяка човешка длан е уникална и разкрива специфични неща за нашето минало, настояще и бъдеще.

По вътрешната част на ръката ни има множество гънки, но една от тях е изключително важна - това е линията на Сатурн, която в хиромантията се нарича още линия на съдбата.

Това е най-лесно откриваемата и линия по дланта - разделя я точно на две равни части, започва малко над китката и върви право към средния пръст, най-дългият.

Линията на съдбата може да бъде и на двете ръце, само на едната, или въобще да липсва.

Ако линията на Сатурн изцяло липсва и върху двете длани, това означава, че Сатурн има слабо въздействие върху човека.

Тази личност би могла да има успехи, но те ще се случат в един по-напреднал етап от живота, те няма да дойдат наготово, тя ще трябва да работи усърдно за постигането им. 

Човек с линия на съдбата само на дясната ръка го очаква житейски път с много приключения. Животът му ще е изпълнен с динамика, с много пътувания по лични и служебни цели, буквално няма да може да се спре на едно място. Ежедневието му няма да е подредено, около него винаги ще цари един творчески хаос, който обаче ще се явява точната съставка за поддържането на щастието.

Снимка: netinfo

Който пък има ясно открояваща се линия на Сатурн на лявата ръка, е специален човек. Той е новатор, не обича да следва отъпканите пътища, а желае да създава нови. Хората с линия на съдбата само на лявата ръка често не разбират света, те усещат, че са на тази планета с много по-висша цел. Приемат проблемите и трусовете по-философски и живеят хармонично и балансирано. Притежават силна интуиция и са благословени с неизчерпаем късмет.

Последният вариант е линията на Сатурн да "е белязала" и двете длани. Toва е най-добрият вариант, това означава, че планетата има силно въздействие върху живота на човека. Той е много дисциплиниран, организиран, притежава вродени лидерски качества, а думите и действията му имат силата да променят обществото. Това са хора, притежаващи безкрайна вътрешна енергия и мотивация, орисани са да бъдат необикновени.

А сега погледнете дланите си, вижте как изглежда линията на Сатурн върху тях и вижте какво е закодирано в ръцете ви за вашата съдба.

Снимка: netinfo

Припомнете си още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти