Кой герой от "Игра на тронове" си ти според зодията

Кой герой от "Игра на тронове" си ти според зодията
Снимка: HBO

"Игра на тронове" е сага, която завладя сърцата на милиони по света - под формата на книги и увлекателен сериал.

"Игра на тронове" всъщност е името на първата книга от епичната фентъзи поредица "Песен за огън и лед", чийто автор е Джордж Р. Р. Мартин. За първи път тя излиза през 1996 година.

Оттогава до ден днешен са публикувани още 4 книги за утопичния континент Вестерос и неговите обитатели, оплетени в заговори, предателства и съюзничества.

"Сблъсък на крале" излиза през 1999, "Вихър от мечове" - пред 2000, "Пир за врани" - през 2005, а "Танц с дракони" - 2011.

До края на поредицата "Песен за огън и лед" остава да се публикуват още 2 книги - "Ветровете на зимата" и "Мечта за пролет", но все още никой не знае кога ще бъде премиерата им. 

След успеха на книгите, които се отличават от повечето творби в жанра с реалистичните и дълбоко развити персонажи, твърде беглата употреба на магия и поглъщащото повествование за заговори и политически маневри, развиващи се на фона на реалистични събития, HBO реши да екранизира сюжета в сериал, който е повече от успешен.

В момента актуален е неговият 8-ми сезон, чиято премиера ще се състои след борени дни - 14 април, и ще съдържа 6 епизода.

А сега провери кой герой от "Игра на тронове" си ти според зодията и виж дали съвпада с твоя любим.

Към галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти