Кои са най-циничните зодии (не очаквате №4)

жена
Снимка: iStock

Наталната ви карта е съставена от различни планетни разположения и познаването на енергиите на зодиакалните знаци във вашия астрологичен профил може да ви помогне да изясните дали сте от хората, които носят розови очила, или по-скоро гледате малко по-практично на света около вас.

Слънчевият ви знак е добро място да започнете, ако искате да разберете дали сте предразположени към цинизъм.

Ако слънчевият ви знак е в някой от земните знаци, които са смятани са особено прагматични, може да виждате нещата в много по-мрачна светлина от другите. От друга страна, ако вашият зодиакален знак се управлява от Сатурн, строгата планета, управляваща дисциплината, това също може да ви даде песимистична гледна точка.

Можете да погледнете и към лунния си знак, за да определите склонността си към скептицизъм. Луната, все пак, е светилото на емоциите и показва по какъв начин наистина чувстваме, дълбоко под всички външни пластове. Меркуриевият знак също може да бъде отправна точка, тъй като показва как мислим и как се изразяваме.

Ако вашият лунен или меркуриев знак е разположен в зодиакален знак със силно сатурново влияние, има голяма вероятност да сте циник.

Вижте галерията, за да разберете дали сте един от най-циничните зодиакални знаци:

Най-циничните знаци на зодиака

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти