Кои са четирите най-бурни зодиакални двойки

двойка
Снимка: iStock

Има толкова много фактори, които могат да направят една връзка нестабилна или бурна , включително и това дали зодиакалните знаци на двойката са съвместими или не. Ако те са пълни противоположности или нямат истинска химия, може да им е трудно да се разберат, да се гледат в очите или да спорят здравословно - всичко това благодарение на сблъсъка на характерите им.

Макар че това не важи за всяка двойка, тези проблеми могат да се дължат на това къде се намират знаците им един спрямо друг в астрологичната карта.

Знаците, които се намират на 180 градуса разстояние един от друг, изпитват огромни трудности в отношенията си: те нито си приличат, нито се допълват и за някои двойки това дори може да предизвика сериозни недоразумения.

Все пак има и добри новини: когато осъзнаем тези астрологични различия, можем да разберем защо иначе здравата ни връзка понякога е на косъм от разпад. Ако вие и партньорът ви осъзнаете различните си ценности и подходи към живота - и как всичко това влияе на партньорството ви - може би дори ще успеете да ги преодолеете.

Продължете в галерията ни, за да разберете дали сте част от една от тези двойки и как да се справите с различията си:

Четирите зодиакални двойки, които имат най-бурните връзки

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти