Кажи ми в кой знак е Луната ти, за да ти кажа каква си: зодия Лъв - II част

Кажи ми в кой знак е Луната ти, за да ти кажа каква си: зодия Лъв - II част
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

Припомнете си първата част на материала ТУК >

Почти няма човек, който да не знае коя зодия е – знакът, в който се е намирало Слънцето в момента на раждането му. 

Много важен за описанието на характера обаче е и знакът, в който се намира Луната при раждането – този знак показва как реагираме емоционално, от какво имаме нужда, за да се чувстваме добре, какви сме в интимните връзки.

Ако например сте зодия Овен и се чудите защо все правите компромиси – нещо, нетипично за вашата зодия, може би имате Луна във Везни или в Риби.

Комбинацията от слънчевия, лунния знак и асцендента дава една доста пълна картина за вашия характер и преживявания.

Кой е вашият Лунен знак, можете да проверите ТУК.

Дори и да не знаете точния си час нa раждане, можете да използвате приблизителна такава. Луната пребивава в един знак средно около два дни и половина и затова часът не е толкова важен.

Представяме ви втората част на характеристиките на представителите на зодиакалния знак Лъв (първата може да си припомните ТУК) в различните лунни позиции:

Лъв с Луна във Везни

Вие сте може би едни от най-големите романтици на света – живеете за любовта и се чувствате най-добре, когато имате любим човек до себе си. Ненадминати сте в жестовете на внимание и любов. За да ви е хубаво в една връзка, човекът до вас трябва да ви се възхищава и да ви обсипва с внимание, но внимавайте да не прекалите с изискванията – все пак сте човек, а не мечия муза. Естети сте, обличате се с вкус и вероятно самите вие имате талант да създавате красиви творения. Бихте могли да се реализирате в различни направления на дизайна – например моден или интериорен.

Снимка: netinfo

Лъв с Луна в Скорпион

Вие сте упорити и в някои случаи – дори властни. Наумите ли си нещо, ще го постигнете на всяка цена. За вас е много трудно да се отказвате от каквото и да било или да проявявате търпение. Вашата сила е постоянството, но все пак се опитайте да се нагаждате към промените и отвреме-навреме да се пускате по течението – така някои неща ще стават по-лесно и с по-малък разход на енергия. В любовта приемате всичко доста лично и сте склонни да драматизирате повече. Изключително сексуални сте – във връзките ви винаги има силна тръпка и дълбоки емоции.

Снимка: netinfo

Лъв с Луна в Стрелец

Вие сте човек, който не познава скука – винаги намирате занимания и развлечения, постоянно сте в движение и обичате да общувате, особено с хора, от които можете да се обогатите интелектуално. Да правите едно и също нещо всеки ден би ви направило нещастни, така че не го позволявайте – ученето, пътуванията и новите запознанства ви действат стимулиращо. Хората харесват вашата компания, защото сте ведри и жизнерадостни. В комуникацията с хората сте открити и честни – каквото мислите и чувствате, това казвате. Не понасяте интригите и каквото и да ви сторят, не таите лоши чувства към никого.

Снимка: netinfo

Лъв с Луна в Козирог

Вие сте амбициозна личност, която умее да си поставя цели и да ги осъществява. Влагате много енергия в професионалното си развитие и работите усърдно, за да получите признание и престиж. Вероятно финансовото ви състояние е добро, тъй като не бихте се задоволили с ниско платена работа и държите трудът ви да бъде оценен подобаващо. Умеете да организирате хората и да възлагате задачи и отговорности. Старайте се да влагате творчество в работата си, а не да робувате сляпо на правила и норми – така ще бъдете по-оригинални и съответно ще постигнете по-голям успех. В любовта сте доста консервативни и трудно се разкривате.

Снимка: netinfo

Лъв с Луна във Водолей

Вие сте свободолюбива личност с оригинален подход към живота. Каквото и да правите, държите на всяка цена да го правите по своя начин и да сте различни от останалите. Най-добре би било, ако можете да работите за себе си, тъй като само така ще имате достатъчно свобода, за да осъществите нестандартните си идеи. Общителни сте, обичате да посещавате различни събития, но по някакъв начин пазите дистанция и трудно се разкривате емоционално. Влюбите ли се обаче, ставате различен човек – изведнъж бариерите падат и най-накрая позволявате да ви видят такива, каквито сте. Възможно е да се мислите за нещо повече от останалите - по-добре преодолейте тази нагласа, защото така отблъсквате доста хора.

Снимка: netinfo

Лъв с Луна в Риби

Вие сте човек с голямо сърце – изключително щедри сте, обичате да помагате на хората и да им давате от своята неизчерпаема енергия. Имайте предвид обаче, че не е добре да се жертвате за другите, тъй като само когато сте щастливи от живота си и правите онова, което обичате, можете да бъдете полезни и на света. Внимавайте да не изпаднете в зависимост от алкохол или наркотици.Намерете отдушник на чувствата си – например чрез някакво изкуство. Възможно е да имате актьорски заложби или да се увличате по кино и музика. В любовта се раздавате много – докато не ви дойде до гуша и не покажете на другия човек, че трябва да се отнася с вас както подобава.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти