Кажи ми коя зодия не понасяш и ще ти кажа какво не харесваш в себе си

жена забавно срам
Снимка: Istock

Зарина Главева

Тези от нас, които интересуват от астрология (дори само до Слънчевия знак), имат поне един знак, който искрено не могат да търпят. 

Може би виждаме някаква тенденция у този знак , която ни кара да потръпнем, или пък просто не харесваме определени хора, а те все се оказват един и същи знак. По-опитните знаят архетипа на знака и знаят точно защо не им допада.

енергиен вампир 1
Снимка: iStock

Но, ако трябва да бъдем честни, обикновено това, което намираме за непривлекателно у другите, е нещо, което не харесваме у самите нас. Или, за да се изразим по-образно: хората около нас са огледала - ако видим нещо неприятно, то е отражение на наша черта, която не сме приели все още. Това се отнася особено за характеристики, към които изпитваме крайна неприязън.

Не се притеснявайте, това не ви прави лоши хора, напротив. Всеки от нас живее в (и е!) своята субективна реалност. Стига да приемате този факт и да знаете, че вашето мнение не е закон, можете най-спокойно да скърцате със зъби, когато някой каже, че е представител на определена зодия. 

И все пак, за да бъдем по-добри хора, е добре да разгледаме отблизо тези негативни чувства, които изпитваме. Тук идваме на помощ: изберете зодията, която не ви допада, а ние ще ви кажем какво не харесвате в себе си или какви ваши качества са недоразвити.

Хората са огледало: какво казва за теб зодията, която не харесваш

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти