Какво да очакваме от Меркурий през месец септември?

Бистра Копанарова

Днес ще си говорим отново за Меркурий и какво да очакваме за този месец по отношение на неговото движение и аспекти.

Както знаете, до скоро Меркурий беше ретрограден и създаваше куп главоболия, поне във външен план.

От 6-ти септември той започна отново да се движи директно, като при това от 10-ти септември той сменя и знака си - от Лъв преминава в свой собствен знак на управление- това е зодия Дева, където позицията му определено е силна.

И така, времето вече става подходящо за покупки, старт на нова дейност, нова работа, подписване на договори и водене на важни преговори. Вече можете да пътувате спокойно, да сключвате сделки и да общувате повече с околните като цяло.

Преминаването на Меркурий в дева дава възможност за добър анализ, рационално и разумно отношение към нещата, практично мислене и точна преценка.

А съвпадът на Меркурий с Марс дава допълнителни възможности за бързо вземане на решения, добри реакции при разговори и дори пробиви в интелектуално отношение.

А като добавим и това, че целият месец е под силното влияние на Дева, всичко, което казах важи с пълна сила, с изключение на няколко дни около 20-ти септември, когато освен новолунието за месеца , се случва и опозицията на Меркурий към Нептун.

През това време е необходимо да бъдете внимателни с всякаква информация и предложения, които стигат до вас. Добре проучвайте всичко, което ви се предлага и не позволявайте да бъдете заблудени, защото такъв риск съществува. При пътувания внимавайте с документи и добре се подготвяйте.

Повече по тази тема, както и за новолунието в Дева, можете да разберете от следващото ми видео.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти