Каква си според асцендента: зодия Стрелец - II част

Каква си според асцендента: зодия Стрелец - II част
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

Миналата седмица ви споделихме какви са представителите на зодиакалния знак Стрелец с асцендент Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева. (припомнете си статията тук)

Вижте и втората част на темата каква личност сте според асцендента, ако сте зодия Стрелец:

Изчислете вашия Асцендент ТУК

Стрелец с Асцендент Везни

Вие сте общителни и сговорчиви. Умеете да печелите симпатиите на околните и можете да се разберете почти с всеки. Лесно се адаптирате към промените, обичате динамиката, приятните разговори и пътуванията.

Флиртовете никак не са ви чужди – омайвате обектите на желанията си с природните си дарби и хубави приказки. Подходящата работа за вас е свързана с движение, комуникация с повече хора и възможност за обмен на мисли и идеи.

Тъй като постоянно се стремите да научавате още и още, а и обяснавате добре, от вас би излязъл добър учител. В любовта имате нужда от тръпка и романтика, така че се старайте да поддържате искрата.

Снимка: Thinkstock

Стрелец с Асцендент Скорпион

Вие вероятно се радвате на добро материално положение, без значение дали сте го получили даром, или сте се потрудили.

Във ваша полза е обаче да не разчитате само на това, което сте получили от семейството си, защото така дарбите ви ще отидат на вятъра, а те не са никак малко.

Не превръщайте притежаването на пари и имоти в самоцел и не се облагодетелствате за чужда сметка, за да не изгубите нещо друго, по-важно от пари. Бихте могли да приложите способността да убеждавате и умението да придобивате, като станете например брокер на недвижими имоти или кредитен консултант.

Снимка: Thinkstock

Стрелец с Асцендент Стрелец

Вие сте човек, който гледа света с широко отворени очи – постоянно сте гладни за нови впечатление, идеи и знания. Някои от вас може да се посветят на духовното, за да търсят по-висш смисъл, а други да пътуват по света, за да разширят кръгозора си.

Имате нужда от цел, която да ви вдъхновява, защото без вдъхновение или изобщо няма да си мръднете пръста, или животът ви ще бъде сив и скучен.

Имате дарбата да вдъхновявате и околните, но първо трябва да откриете какво е призванието ви и да му се посветите. За съжаление, често се случва да се палите много, но да не реализирате идеята си, защото ви липсва постоянтво или защото се е оказала непрактична.

Снимка: Thinkstock

Стрелец с Асцендент Козирог

Вие може да изглеждате успели и стабилни, но да криете в себе си неудовлетворение. Чувствате, че сте способни да дадете повече на този свят, но не успявате. В по-късните години от живота си вероятно ще се чувствате по-щастливи.

Колкото и да сте добре материално, едва ли ще утолите копнежа си за „нещо повече”, ако работата ви не ви е по сърце и не ви позволява да изявите самите себе си.

Осмелете се да правите това, което ви идва отвътре, и бъдете верни на себе си, вместо да спазвате някакви общоприети норми за успех и щастие. Духовният път е много подходящ за вас, тъй като по него ще откриете така силно желания от вас смисъл да живеете.

Снимка: Thinkstock

Стрелец с Асцендент Водолей

Вие сте едни от най-свободолюбивите хора, които светът познава – не понасяте да ви ограничават и да ви вкарват в рамки. Философски настроени сте, обичате да обсъждате идеи и концепции.

Самите вие също имате много интересни идеи, но понякога те се оказват доста неприложими в реалния свят. Малко повече практиченост и здрав разум няма да ви бъдат излишни.

Държите много на приятелите си и нищо чудно да чувствате тях като сродни души, а не членовете на семейството ви. Амбициозни сте, но за да имате успех, трябва да се научите да работите в екип и да откриете съмишленици.

Снимка: Thinkstock

Стрелец с Асцендент Риби

Вие сте мечтатели, които никога не се задоволяват с това, което имат в настоящето – все летите някъде надалеч и копнеете за още и още.

Амбициозни сте, но по-добре се насочете към област, в която няма да се налага да сте практични и да боравите с пари, например изкуството или науката – там ще можете да използвате богатото си въображение и няма да се чувствате не на място.

Бъдете по-пестеливи с обещанията и се старайте да спазвате поетите уговорки, ако не искате да разочаровате околните или да си създадете имидж на човек, на когото не може да се разчита. В любовта имате нужда от човек, който да ви приземява леко.

Снимка: Thinkstock

Направихте ли си вече нашия нов коледен ТЕСТ ТУК? Покажете ни любимите си коледни неща и ние ще ви разкрием как трябва да украсите коледната трапеза smiley

Последвай ни и в Инстаграм ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти