Каква си според асцендента: зодия Риби - II част

Каква си според асцендента: зодия Риби - II част
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

Миналата седмица ви споделихме какви са представителите на зодиакалния знак Риби с асцендент Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева. (припомнете си статията тук)

Вижте и втората част на темата каква личност сте според асцендента, ако сте зодия Риби:

Риби с асцендент Везни

Вие сте романтична натура, която влага много енергия в любовните си връзки и в това да се хареса на човека до себе си.

Хармонията в отношенията е изключително важна за вас – ако тя е разклатена, това може да ви извади от равновесие.

Тъй като умеете да съчувствате на хората, но в същото време и да погледнете обективно на проблемите им, от вас би излязъл чудесен психотерапевт или съветник по любовните въпроси.

Рискът при вас е да се идентифицирате до такава степен с връзката и с човека до вас, че да забравите себе си и своите лични потребности.

Грижете се повече за здравето си, особено в периоди на стрес, защото силните емоции оказват влияние и върху тялото ви и имат способността да ви разболяват.

Риби с асцендент Скорпион

Вие сте човек, чието присъствие не може да не остане незабелязано.

Оказвате силно въздействие върху обкръжението си и имате способността да влизате под кожата на хората – може да използвате тази способност както за добро, така и за лошо.

Вие просто усещате хората на едно по-дълбоко ниво – знаете какво изпитват и разбирате какво ги мъчи.

Може успешно да използвате всички тези умения, ако се реализирате в киното, театъра или шоубизнеса, а също така и в лечителските професии.

Личният ви живот обаче вероятно е доста сложен – имате склонност да се вкарвате с драми, като привличате хора с проблеми, обвързани партньори или такива, които могат да ви доставят силни усещания.

Риби с асцендент Стрелец

Вие се стремите към далечното и непознатото.

Привличат ви чуждите култури, обичате да пътувате и нищо чудно в някакъв момент от живота си да живеете в чужда държава. Новите преживявания ви зареждат с емоции и придават смисъл на съществуването ви.

Възможно е обаче желанието ви да живеете далеч от родината да е резултат от подсъзнателния стремеж да се отдалечите от семейството си.

От себе си обаче няма как да се скриете, така че рано или късно ще трябва да се изправите срещу проблемите и да излекувате старите рани – иначе ще повтаряте едни и същи грешки.

Предизвикателството пред вас е да престанете да бягате от миналото и да разберете по какъв начин семейството ви е формирало, но да не изпадате и в другата крайност – да сте зависими от родителите си или да жертвате себе си, за да им угодите.

Риби с асцендент Козирог

Вие сте интересна комбинация, защото носите в себе си и практичното, и идеалистичното.

Имате силно въображение, което отприщи ли се, не познава граници. Може да се изразявате поетично и по всяка вероятност имате писателски талант. В същото време обаче обичате правилата и когато има ред и дисциплина,с е чувствате добре.

За разлика от други представители на знака, вие може да постигнете трайни успехи, защото сте в състояние да работите продължително и упорито, за да превърнете мечтите си в реалност.

Идеалният вариант за вас би бил да намерите призвание, което да ви вдъхновява и което по някакъв начин да успеете да вградите идеалите си в реалния живот.

Макар хората да си мислят, че може да се справите с много неща, всъщност сте нежна душа, която има нужда от романтика и силна емоционална подкрепа.

Риби с асцендент Водолей

Вие сте човек, за когото благото на другите е на първо място.

В действията си се водите от идеалите си и се увличате по духовни учения. Вероятно ви е трудно да се впишете в материалния свят – за вас той е твърде груб и суров.

Що се отнася до финансите ви, там положението може да бъде доста объркано – да преливате от пусто в празно и никога да не може да добиете усещане за сигурност. Някак вие вярвате, че съдбата ще се погрижи за вас и ще ви даде онова, от което имате нужда.

Все пак една от основните ви задачи в живота е да развиете по-сериозно и отговорно отношение към парите.

Ако успеете да намерите начин да си изкарвате прехраната така, че да помагате на хората и да лекувате болките им, ще бъдете доста по-доволни от живота, а и материалното ви положение ще се подобри.

Риби с асцендент Риби

Вие сте човек, който като гъба попива емоциите на околните.

Ето защо е много важно да се обграждате с позитивни хора – ако хората около вас са черногледи или се възползват от вас, вие ще страдате мълчаливо, което от своя страна може да повлияе негативно и на здравето ви.

Трудно ви е да казвате „не“ и понеже не знаете как да се грижите за себе си, все очаквате някой друг да го направи.

Дълбоко в себе си копнеете хората да ви забележат и да ви оценят по достойнство, но тъй като не вярвате, че го заслужавате, угаждате на другите или просто стоите и чакате принцът или принцесата.

Ако искате животът ви да тръгне напред, трябва да престанете да се жертвате за другите, да решите какво искате и да поработите малко повече, за да го заслужите.      

Припомнете си още:

Каква си според асцендента: зодия Риби - I част

Каква си според асцендента: зодия Водолей - I част

Каква си според асцендента: зодия Водолей - II част

Каква си според асцендента: зодия Козирог - I част

Каква си според асцендента: зодия Козирог - II част

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти