Каква си според асцендента: зодия Рак - II част

Каква си според асцендента: зодия Рак - II част
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

Миналата седмица ви споделихме какви са представителите на зодиакалния знак Рак с асцендент Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева. (припомнете си статията тук)

Вижте и втората част на темата каква личност сте според асцендента, ако сте зодия Рак:

Рак с Асцендент Везни

За разлика от по-семейно ориентираните представители на вашия знак, вие сте доста амбициозни и държите на кариерата. Това не означава, че семейството не е важно за вас, а просто, че имате нужда от нещо повече – да откриете собственото си място в този свят и да постигнете успехи независимо от това, което са ви дали и ли не са ви дали родителите ви.    Ако имате някакъв творчески талант, например рисувате хубаво, бихте могли да го развиете  и да го превърнете в своя професия. За вас работата е много повече от препитание – вие се обвързвате с хората, с които работите. Освен това, ако не сте емоционално ангажирани с работата си, няма да се чувствате добре.

Рак с Асцендент Скорпион

Вие сте търсач и изследовател, който може да проникне там, където другите не смеят да пристъпят. Доверявате се най-вече на инстинктите и усещанията си, които обикновено са много правилни. Анализирането и разсъжденията не са силната ви страна. Най-важното приключение, което ще предприемете обаче, е това в собствената ви душа – там ще откриете най-големите истини и за себе си, и за света. Не се страхувайте от собствените си страхове – опознайте ги, разберете откъде идват, изправете се срещу тях, и ще видите, че така и животът ви ще стане по-лек, и ще добие повече смисъл. Най-голямото предизвикателство пред вас е да излекувате раните, които са ви били нанесени в детството, и да простите. От вас би станал чудесен лекар или лечител.

Рак с Асцендент Стрелец

Вие сте много интересна комбинация – сякаш сте разпънати между миналото и бъдещето. Търсите постоянно нови възможности и приключения, но в същото време трудно късате с миналото от страх да не изгубите сигурното. Вероятно се увличате по духовни учения или търсите смисъла на живота, но сте безсилни да се справите с хаоса в собствения си емоционален живот. За да изпълните предназначението си, трябва да поровите много дълбоко в себе си, вместо да бягате в света на духовното или в идеи и философии. Вероятно имате добри бизнес умения или ви се налага да боравите с много пари. Интимният ви живот не е никак лесен, защото често връзките ви не са равноправни и бъркате любовта със страст, зависимост или сигурност.

Рак с Асцендент Козирог   

Макар че изглеждате корави и сякаш можете да се справите с всичко, всъщност вие сте много уязвими и раними. Обичате да се грижите за другите и винаги се стремите да угодите на някого. Да имате човек до себе си, на когото може да се опрете, е изключително важно за вас. Има вероятност партньорът ви да прилича на някой от родителите ви или до голяма степен преживяванията ви в любовта да повтарят тези от детството. Понякога поддържате една връзка дълго след като чувствата вече ги няма или търпите поведение, което ви обижда, само и само да не останете сами. Макар че сте човек на трайните отношения, разберете, че понякога е по-добре да бъдеш сам и щастлив, отколкото обвързан и нещастен.

Рак с Асцендент Водолей

За вас е важно да се докажете в работата си и да бъдете добър професионалист. Възможно е отношенията ви с колеги или с работодатели да отразяват по някакъв начин преживяванията ви в миналото – ако като дете не сте получавали признание и подкрепа, нищо чудно да се чувствате недооцените и по-късно в живота. Отношенията ви с колегите са емоционални – в позитивен или негативен аспект. Добрата новина е, че с малко повече работа върху себе си имате шанс да поемете по свой собствен път и да не позволявате на миналото да предопределя бъдещето ви.  Възможно е в някакъв момент от живота си да работите с близки роднини или домът ви да се превърне в офис. За да сте удовлетворени от това, което правите, то трябва да вие по сърце и да ви кара да се чувствате полезни.

Рак с Асцендент Риби

Вие сте толкова възприемчиви към това, което се случва около вас, че ви е трудно да разграничите собствените си чувства от тези на другите. Чуждата болка ви влияе силно и сте много състрадателни. За съжаление тази възприемчивост често е за ваша сметка, тъй като поглъщате лошите настроения на най-близките си и допускате в личното си пространство хора, които се възползват от вас. Ще ви бъде от полза, ако се научите да слагате някои граници и помагате на другите само тогава, когато те са ви помолили или когато наистина заслужават помощта ви. Тъй като лесно влизате в роли, от вас може да стане чудесен актьор.   Романтични по природа, вие често подхранвате илюзии в любовта.

Припомнете си още:

Каква си според асцендента: зодия Риби - I част

Каква си според асцендента: зодия Риби - II част

Каква си според асцендента: зодия Водолей - I част

Каква си според асцендента: зодия Водолей - II част

Каква си според асцендента: зодия Козирог - I част

Каква си според асцендента: зодия Козирог - II част

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти