Каква си според асцендента: зодия Овен - II част

Каква си според асцендента: зодия Овен - II част
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

Припомнете си първа част с първите 6 знака от Зодиака ТУК!

Овен с Асцендент Везни

Вие сте борец за справедливост. Един от уроците ви в живота е да се научите на търпение и компромиси, тъй като само по този начин може да постигнете онова, за което копнеете – да имате здрава и балансирана връзка.

Цените близките хора в живота си и сте готови да направите всичко за тях, стига те да ви уважават и да ви дават свободата, от която имате нужда. Ако обаче някой прекали, накърни здравите ви принципи или не зачита достойнството ви, може да го поставите с един удар на мястото му. Воинът във вас се събужда, когато не се зачитат основните човешки права, когато има онеправдани и потиснати хора.

От вас би станал чудесен съдия или съветник, тъй като умеете да виждате и двете страни на медала и да отсъждате безпристрастно.

Овен с Асцендент Скорпион

Вие сте изключително страстна натура. Когато желаете нещо, няма сила на света, способна да ви спре. За да се впуснете в нещо обаче – било то авантюра или бизнес начинание, трябва да сте емоционално ангажирани с него и да ви увлича.

Любовта  към силните усещания може да ви тласка към живот на ръба, така че внимавайте да не залитате в крайности. Най-добрият възможен сценарий за вас е да откриете занимание, в което да вложите сърцето и душата си и чрез което може да бъдете полезни на повече хора.

Заради способността си да се задълбочавате и да достигате до корените на проблемите, може да се реализирате в областта на медицината и други сфери, свързани със здравето – физическото или емоционалното.

Овен с Асцендент Стрелец

Вие сте човек с приключенски дух, който се блазни от новото и непознатото. Трудно се задържате на едно място за дълго време, а заради нуждата ви от разнообразие и тръпка любовният ви живот вероятно не е особено стабилен.

Освен това в стремежа си да опитвате нещо повече има риск да прекалите – например да харчите прекалено, да залагате пари безразсъдно или да се вкарате в някоя любовна мелодрама.

Имате широк кръгозор, развитието е важно за вас, а може би проявявате интерес към чужди култури. За вас е важно да изпъкнете пред останалите и да се откроите с някакъв свой талант, но понякога може да намирате твърде странни начини да го постигате. Каквото и да правите, избягвайте еднообразието и рутината – те не са за вас.

Овен с Асцендент Козирог

Вие със сигурност сте едни от най-стабилните и предпазливи Овни, които светът познава. Обичате предизвикателствата и новите начинания, но в същото време имате нужда от план или стратегия, за да осъществите онова, което искате. Макар да изглеждате като хора, които са си самодостатъчни, всъщност имате нужда близките ви да ви подкрепят.

За вас семейството е много важно – ако се чувствате обичани и обгрижени, може да пожънете големи успехи в професионалната област. Обвързвате се сериозно и дори да преживеете някоя друга авантюра, като цяло предпочитате трайните отношения.

Партньорът е нещо стабилно и неотменимо – като семейство, но внимавайте, защото има риск в един момент да започнете да обгрижвате другия човек прекалено много или пък да изисквате той да играе ролята на родител.

Овен с Асцендент Водолей

Вис сте независима личност, която предпочита да начертае свой собствен път в живота, вместо да следва утъпкани пътеки. Именно с това сте интересни за околните – винаги ще намерите с какво да ги изненадате.

Традициите и нормите обаче не са нещо, с което се примирявате лесно – напротив, може често да воювате срещу тях. Изключително важно е за вас да имате богат социален живот и верни приятели, които да споделят вижданията ви, колкото и нетрадиционни да са те.

Намерете си работа, в която може да имате известна доза независимост и която ви дава достатъчно възможности за общуване. Бихте могли да се реализирате успешно в области като пиар, комуникации, нови технологии, както и във всяка една сфера, където може да се проявите като новатор.

Някои от вас имат дарбата да вдъхновяват със словото си.

Овен с Асцендент Риби

Вие сте емоционална личност, която често действа под влияние на емоции, а понякога предпочита да не прави нищо, защото така е по-лесно. Искате да си намерите свое място под слънцето и да се докажете, но може да ви е трудно да се активизирате и да се борите за онова, което ви принадлежи.

Избягвайте да обвинявайте хората, съдбата или който и да било друг за проблемите и неуспехите си – ако се задействате и поемете живота си в свои ръце, може да постигнете доста повече – включително и в материалната област.

Ако парите не ви достигат, възможно е това да се дължи на мързел, на страх да се впуснете в нещо ново или просто защото предпочитате някои друг да ви издържа. Разчитайте повече на себе си и развивайте талантите, които имате.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти