Каква си според асцендента: зодия Лъв - I част

Каква си според асцендента: зодия Лъв - I част
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

Да си роден под знака Лъв означава, че в теб има нещо царствено – при някой е по-видно, при други – по-скрито.

Тези хора са надарени с изключително чувство за достойнство, те са топли, сърдечни, щедри и жизнерадостни, макар че може да бъдат също ревниви, прекалено обсебващи и доста драматични.

Дават много за любимите си хора, но винаги те трябва да командват парада.

И нещо от опита на астролога: за един Лъв лош Лъв няма – Лъвовете по презумпция са прекрасни!

Лъв с Асцендент Овен

Вие сте човек, който не иска да живее по чужди правила – слушате най-вече себе си и  действате така, както намерите за добре. Горди сте и имате много силно чувство за достойнство.

Каквото и да правите, сте оригинални и постиженията ви се открояват от тези на другите. Обичате да сте център на внимание и никак не ви е приятно някой да ви засенчва.

Вероятно притежавате някакъв творчески талант или пък се изявявате като лидер.

Имате много идеи, но трудно довеждате започнатото до край. Предизвикателството пред вас е да се съобразявате малко повече с околните и да се научите на търпение, тъй като често сте доста своенравни и приличате на малко дете, което повтаря „искам“. В любовта сте много страстни, но бързо ви доскучава.

Лъв с Асцендент Телец

Вие сте спокойни и уверени в себе си – знаете какво искате и обикновено го постигате. Вероятно ще направите добра кариера, тъй като сте много упорити и влагате солидна доза ентусиазъм в работата си.

Умеете да оползотворявате дарбите и способностите си и оценявате високо себе си и труда си. Вашите успехи са трайни – преходните неща не ви привличат и се стремите към стабилност. Вероятно обичате лукса и не жалите пари, за да се поглезите.

За вас е важно да имате свой собствен дом, в който да се чувствате максимално комфортно и който да отразява същността ви. В любовта не бихте простили измяна или предателство – това е удар по егото ви, който приемате много тежко. Ако някой спечели доверието ви обаче, сте много отдадени и щедри.

Лъв с Асцендент Близнаци

Във вас има нещо от вечното дете – любознателни сте, обичате да играете, да живеете тук и сега и да изследвате заобикалящия ви свят. Тъй като сте жизнерадостни и общителни, лесно привличате хората към себе си и вероятно сте душата на компанията.

Ще се чувствате щастливи, ако работата ви е свързана с повече срещи, пътувания и комуникация. Бихте били и добър учител, тъй като се разбирате с деца. За вас е важно всекидневието ви да е динамично, постоянно нещо да се случва и да учите нови неща – в противен случай ще ви стане скучно.

За да бъде животът ви по-пълноценен, а връзките ви с хората по-хармонични и трайни, трябва да станете по-отговорни, тоест да осъзнаете, че действията ви имат последствия и да спазвате ангажиментите си, а не все да се измъквате.

Лъв с Асцендент Рак

Вие сте човек с немалко таланти – ако ги развиете, може да печелите добре и да си осигурите доста комфортен живот. За вас парите не са просто пари – те са доказателство за себереализация, престиж и гордост.

Дори семейството ви да е заможно, не е във ваша полза да разчитате само на него, защото така дарбите ви ще отидат на вятъра, така че научете се да изкарвате сами парите си. Колкото по-скоро започнете да се справяте като отделни индивиди и се реализирате професионално, толкова повече самочувствие ще имате.

По всяка вероятност сте надарени с бизнес нюх, който се дължи не само на умението ви да боравите с пари, но и на способността ви да усещате хората и техните потребности и съответно да им давате стоките и услугите, от които имат нужда.

Лъв с Асцендент Лъв

Вие сякаш сте родени да бъдете цар или царица – очаквате от хората да ви угаждат и да ви се възхищават. За съжаление обаче това очакване невинаги се осъществява – тогава може да изпаднете в депресия или да драматизирате.

Вместо да се жалвате, че околните не ви се кланят и да търсите начини да привлечете вниманието към себе си, докажете, че сте способни и наистина заслужавате признанието, за което копнеете. Как?

Като работите повече и развивате талантите си. Ако преглътнете гордостта си и признаете, че има и по-добри от вас, ще започнете да се учите от тези хора, ще ставате все по-знаещи и можещи и ще заблестите със своя собствена светлина. Любовният ви живот е доста драматичен, защото трудно се поставяте на мястото на човека до себе си и често изисквате прекалено много.

Лъв с Асцендент Дева

Вие копнеете да се изявите и да блеснете пред света, но по някаква причина поне в ранните ви години това се случва трудно – защото не знаете как и с какво или просто защото сте склонни да пренебрегвате себе си и да се грижите повече за околните.

Вероятно имате някакви скрити таланти, за които или не подозирате, или се страхувате да ги покажете. Ще се почувствате удовлетворени от живота си едва тогава, когато започнете да чувате гласа на сърцето си и да правите това, което обичате, вместо постоянно да следвате някакъв ред и правила.

Ако толкова искате да помагате на другите, може да намерите професия, чрез която да сте полезни – например в сферата на здравните грижи. Пренебрегването на нуждата ви от изява и творчество може да доведе до здравословни проблеми.

Очаквайте съвсем скоро и втората част на материала - за зодия Рак с асценденти Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Припомнете си още:

Каква си според асцендента: зодия Риби - I част

Каква си според асцендента: зодия Риби - II част

Каква си според асцендента: зодия Водолей - I част

Каква си според асцендента: зодия Водолей - II част

Каква си според асцендента: зодия Козирог - I част

Каква си според асцендента: зодия Козирог - II част

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти