Каква си според асцендента: зодия Близнаци - II част

Каква си според асцендента: зодия Близнаци - II част
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

Миналата седмица ви споделихме какви са представителите на зодиакалния знак Близнаци с асцендент Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева. (припомнете си статията тук)

Вижте и втората част на темата каква личност сте според асцендента, ако сте зодия Близнаци:

Близнаци с Асцендент Везни

Вие сте човек с харизма, който лесно се харесва на околните. Вашето най-ценно качество е способността да се поставяте на мястото на другите и правилно да претегляте „за“ и „против“ в една ситуация.

Винаги го правите, преди да предприемете нещо, и рядко правите постъпвате импулсивно. Тази ваша склонност обаче може да се превърне и в проклятие, защото понякога в колебанията си така се обърквате, че не правите нищо и изпускате момента.

Голямото предизвикателство пред вас е да преодолеете раздвоението си и да станете малко по-решителни – това може да се случи, като се вслушвате повече във вътрешния си глас и се питате какво искате вие, вместо постоянно да се стремите да постъпвате правилно. Много любознателни сте, имате широк кръгозор и бихте се реализирали чудесно като преподаватели, преводачи или туристически агенти.

Близнаци с Асцендент Скорпион

Вие сте изследовател с дарба на детектив – ако искате да изучите в дълбочина една област, няма сила, способна да ви спре. Освен че сте много любознателни, вие сте и особено проницателни – проучвате много сериозно това, което ви интересува, и имате много вярна преценка за хората и ситуациите.

От вас би станал добър психолог, терапевт или лекар, а е възможно да имате и отлични бизнес умения. Парите са важна тема във вашия живот – научете се да ги управлявате отговорно, плащайте дълговете си и не използвайте парите като средство за манипулация, защото във всички тези случаи може да си имате проблеми.

Привличате другите неудържимо, но любовният ви живот е доста сложен. За да решите личните си проблеми, трябва да дълбаете много дълбоко в себе си, за да откриете къде се коренят.

Близнаци с Асцендент Стрелец

Едва ли има по-любознателен човек от вас – вие обичате да учите, да пътувате и да трупате все нови и нови впечатления. Еднообразието е нещо, което изобщо не харесвате, а застоят направо би ви унищожил, така че избягвайте да попадате в подобни ситуации.

Намерете си работа, която ще ви позволи да се развивате и в която ще има предизвикателства. Още по-добре би било да се ангажирате с някаква мисия – да помагате на други хора например.

Вашата задача е да се научите да се задълбочавате, а не да се отказвате при първото затруднение или щом ви стане скучно. Макар че нещата бързо ви омръзват, за вас е важно да имате човек до себе си и да изградите сериозна връзка – ако положите усилия, може да го постигнете.

Близнаци с Асцендент Козирог

За разлика от други представители на знака, на вас не ви липсва чувство за отговорност, особено когато става въпрос за работа и служебни отношения. Вие сте способни да работите упорито, за да се усъвършенствате в професията си и да получите желаното признание.

Би било чудесно, ако работата ви е интелектуална или е свързана с някакъв вид обмен – така ще можете да реализирате потенциала, който имате. Една от основните ви цели е да усъвършенствате комуникативните си способности – така хем ще вършите работата си по-добре, хем ще подобрите качеството на живота си като цяло. Здравето е важна тема в живота ви, държите на реда и дисциплината.

Отнасяте се сериозно към обвързването – когато го направите, обикновено е трайно.

Близнаци с Асцендент Водолей

Вие сте надарени с интелект и имате силно развити анализаторски способности. Винаги можете да погледнете една ситуация отстрани и обикновено достигате до правилните решения, защото сте безпристрастни и обективни.

Чувствате се добре, когато може да изявите творческите си способности и сами да създадете нещо, вместо да копирате другите – това се отнася не само до работата ви, но и до всичко в живота – връзки, подход към децата и други. Възможно е да имате писателски талант или ораторска дарба.

Обичате да се забавлявате, добър приятел сте и хората често ви търсят за съвети, но понякога сте твърде дистанцирани и не проявявате съчувствие. Връзките ви са по-скоро на интелектуална основа, отколкото на емоционална. Трудността в личния ви живот идва от там, че не изживявате това, което изпитвате, а го анализирате.

Близнаци с Асцендент Риби

Вие не сте просто двулики – вие сте хамелеони. В един момент сте много социални, а в следващия се затваряте вкъщи и не допускате никого до себе си. Едно от ценните ви качества е адаптивността – може да се нагодите към всеки човек и към всяка ситуация, защото интуитивно усещате какво да кажете и как да реагирате.

За съжаление обаче средата до такава степен ви влияе, че в много случаи ви е трудно да разберете какво точно искате, а също така и да предприемете конкретни действия. С лекота спечелвате симпатиите на околните, така че може успешно да се реализирате в област, в която да блеснете с харизмата, артистичните си умения и чувството си за хумор.

Понякога обаче разочаровате близките си, тъй като послъгвате, не спазвате обещанията си или защото става ясно, че специалното ви отношение не е било искрено, а маска, която слагате, за да се харесате. 

Припомнете си още:

Каква си според асцендента: зодия Риби - I част

Каква си според асцендента: зодия Риби - II част

Каква си според асцендента: зодия Водолей - I част

Каква си според асцендента: зодия Водолей - II част

Каква си според асцендента: зодия Козирог - I част

Каква си според асцендента: зодия Козирог - II част

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти