Каква си според асцендента: зодия Близнаци - I част

Каква си според асцендента: зодия Близнаци - I част
Снимка: Thinkstock

Близнаци е един от най-харизматичните знаци на зодиака – тези хора са жизнерадостни, общителни, любознателни, разсъдливи и обикновено дават добри съвети.

И все пак не са малко онези, които са ставали жертва на променливите им настроения, колебанията и неспособността да се справят със собствените си чувства.

Какъв представител на Близнаци сте вие според Асцендента, който носите?

Близнаци с Асцендент Овен

Вие не понасяте скуката – с каквото и да се занимавате, задължително трябва да има предизвикателства и интересни нови впечатления. Ако умът ви не е стимулиран, бързо се отегчавате.

Лесно се втурвате в неизвестното, но трудно довършвате започнатото. Опитайте се да овладявате стремежа си да прехвърчате от цвят на цвят – така няма да постигнете нищо трайно както в личния си живот, така и в работата.

Обичате да общувате, имате чудесни идеи, привличат ви интелектуалните занимания и шумните компании. За вас не е проблем бързо да станете център на внимание и да омаяте околните с остроумието и чувството си за хумор.

Имате нужда от партньор, с който да водите интересни разговори и дискусии. Може да се реализирате успешно в сфери като журналистиката, пиара и комуникациите.

Близнаци с Асцендент Телец

Вие се различавате от традиционата представа за вашия знак по това, че имате нужда от повече спокойствие и стабилност. Не правите толкова лесно промени и се стремите към сигурност – както емоционална, така и материална.

Надарени сте с интелект, който можете успешно да използвате, за да печелите и управлявате пари, да водите бизнес преговори или за да съграждате нещо трайно и значимо. Бихте могли да се реализирате успешно като предприемачи или финансови посредници.

Не превръщайте обаче парите в самоцел и не злоупотребявайте с тях, защото има риск да ги изгубите или да си създадете лоша репутация. Знанията ви са трайни и задълбочени, така че може да се разчита на тях.

Близнаци с Асцендент Близнаци

Вие сте човекът с много лица – адаптирате се към всякакви обстоятелства и можете да влезете във всяка роля. Тази ваша способност обаче често ви играе лоша шега, защото в крайна сметка не знаете кои сте и кое е мястото ви в този свят.

Вероятно имате навика да подвеждате хората около вас – не защото им мислите злото, а защото постоянно си сменяте мнението. Една от най-важните ви задачи в живота е да се научите да изграждате собствена позиция по важните въпроси, а не да се влияете от околните.

Чувството ви за хумор е заразително, любопитството ви към живота – също. Може да се реализирате успешно във всяка една дейност, в която бихте могли да играете роля на посредник и да пренасяте нещо – стоки, идеи, информация.

Близнаци с Асцендент Рак

За да може да постигнете успех във външния свят, първо трябва да се научите да овладявате мислите в главата си и най-вече – емоциите си. Често преценките ви за ситуациите са субективни и са основани не на факти и информация, а на настроения, неясни предчувствия и страхове.

Ето защо, появи ли се проблем, старайте се първо да изживеете емоциите, които ситуацията събужда във вас – след като утихнат, може да погледнете проблема отстрани и да търсите решение.

От вас може да стане чудесен съветник или терапевт, но това ще стане едва когато се освободите от някои свои страхове и излекувате душевните си рани.

Изключително важно е партньорът ви да е зрял човек, на когото да разчитате – в противен случай несигурността може да ви побърка.

Близнаци с Асцендент Лъв

Вие сте амбициозна личност, за която е важно да блесне със своите способности и да се реализира професионално.

Имате талант да изграждате връзки и социални контакти, който може да използвате в работата – бихте могли да бъдете лидер на екип, да организирате събития или да се превърнете в говорител на дадена организация.

Не е препоръчително да стоите в сянка, тъй като сте родени да се изявявате, но не забравяйте, че признанието на света няма да дойде даром – трябва да си го извоювате, като се развивате и трупате опит.

Ако не осъзнаете това, има риск да си останете на ниво малко дете, което все иска нещо и е недоволно, че светът не му го дава. Обичате забавленията и вероятно прекарвате доста време с приятели или на социални събития.

Близнаци с Асцендент Дева

Вие влагате много време и енергия в професионалното си развитие.

Стремите се към признание и вероятно околните ви възприемат като отличен професионалист. Колкото по-добри ставате в това, което правите, толкова повече нараства самочувствието ви и съответно толкова повече успехи постигате.

Да учите е нещо много важно за вас, а нищо чудно реализацията ви да е свързана с образование.

Други области, в които бихте могли да се изявите, са журналистиката, търговията и издателската дейност. Вие сте много разсъдливи и подхождате предпазливо към нещата – първо обмисляте внимателно и тогава действате.

Все пак имайте предвид, че прекаленото мислене може да ви направи твърде тревожни и дори да ви докара някои здравословни проблеми.

Очаквайте съвсем скоро и втората част на материала - за зодия Близнаци с асценденти Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти