Как да се погрижим за себе си с помощта на лунния ни знак

луна жена
Снимка: iStock

Вероятно повечето от вас вече знаят, че Слънчевият знак не може да опише пълната картина на характеристиките на един човек.

Слънцето е движещата ни енергия, ядрото на един човек и знакът и домът, в който попада, е нравът, който показва, когато го познаваме на основно ниво. Това е естеството на мъжката енергия, която носи.

Луната, от друга страна, е женската ни енергия и седи малко по-дълбоко: само хора, които ни познават сравнително добре виждат тази страна от нас.

Лунният знак е част от нас самите, която не можем да изразим пряко, но усещаме на дълбоко и душевно ниво. Освен емоциите ни, Луната представлява и нашите спомени, представата ни за комфорт и действията, които предприемаме, за да се грижим за себе си и за другите.

Можете да изчислите кой е дома на луната ви в един от многото онлайн калкулатори, създадени с тази цел. Можете да опитате този >>>>>

Астроложката Лиза Стардъст споделя пред InStyle няколко съвета за всеки лунен знак. След като имате наталната си карта пред себе си и откриете лунния и знак, продължете в галерията.

Погрижи се за себе си според лунния ти знак

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти