Как да изберем подходящ партньор според зодията ни?

Днес темата ни е свързана с партньорските отношения - нещо, което малко или много касае всеки от нас.

Всъщност, най-подходящите от астрологична гледна точка за вас партньори не са задължително тези от вашата зодия, въпреки че и това играе роля.

Ако някой е същата зодия като мен, логично е, аз да се привлека от плюсовете му, но и минусите на зодията ще ме отблъскват със същата сила.

Във вашия хороскоп седмият ви дом или т.нар десцендент, е един от факторите, които отговарят на представата ви за партньор.

Зодиакалният знак на нашият седми дом, това са хора, от които често се привличаме, присъстват по някакъв начин в живота ни или пък ни учат на нещо. Те са като огледало на качествата, които не сме осъзнали в себе си.

Друг фактор за избор на партньор, това са планетите Венера и Марс- Венера отговаря за споделеността, любовта и изборите, които правим, а Марс е свързан по-скоро със сексуалното привличане, което също е от съществено значение за партньорските отношения.

И не на последно място е Луната в хороскопа ви - освен всичко друго,тя отговаря за вкусовете ни, за това, което харесваме - то е субективно и е личен фактор, а и най-важното - Луната отговаря за доверието и емоционалните ни потребности... Защото без доверие няма вариант да се случат пълноценни отношения.

И така, за обобщение: добре е да знаете в кои зодиакални знаци в хороскопа ви се намира: седми дом - вашият десцендент, а също и пети дом - той отговаря за любовта; вашите Венера, Марс и Луна и това ще са най-вече зодиите, които са подходящи за вас, що се отнася до партньорски отношения.

Това не означава, че ще тръгнете да търсите хората по това, но ако се поинтересувате, ще се окаже, че вашите любими хора имат именно изброените домове или планети в зодии, които кореспондират на вашите такива.

В кои зодии са вашите пети и седми дом, вашите Венера, Марс и Луна можете да разберете като впишете данните си в някоя астрологична програма или като отидете при астролог - разбира се - много по-добрия вариант,

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти