Изгрява новата Луна: енергийно денят е силен и може да успеете в много неща

Изгрява новата Луна: енергийно денят е силен и може да успеете в много неща
Снимка: netinfo

Луната е все още в знак Дева.

Подходящо е за решаване на всекидневни проблеми. Човек през този период става стеснителен и отдръпнат в поведението си. Заедно с това е доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните. Лунният ден също предразполага за това.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

3 лунен ден, който започва от 08:20ч и продължава до 09:26ч на следващия ден. На небето се появява вече лунния сърп. Изгрява новата Луна. Енергийно денят е доста силен и може да успеете в много неща.

С всички сили се настройте за позитивното, за да могат събитията във вашия живот да получат добро развитие. Бъдете активни. Не се препоръчва да пасувате. Вложената днес енергия в нужното дело, ще ви се върне стократно. Първата половина на лунния ден е по-неблагоприятна от втората.

Могат да възникнат разни неприятности, хората са по-войнствено и борбено настроени. Денят е изпълнен с разни опасности, затова бъдете предпазливи! Не се препоръчва да изяснявате отношения сега. Активните енергии на деня включват емоционална битка за лидерство. Целесъобразно е да сдържате пристъпите на агресия, да проявите дипломатичност и отстъпчивост отстоявайки своето мнение.

Енергията на думите също е силна днес и всяка една дума може да предизвика неприятни ситуации. Помнете, че този, който посява зло, сам ще бере горчивите плодове на своето дело. Здраве - На заболявания започнали в този ден, както и на получените травми, трябва да се обърне незабавно внимание. Банята сега е много полезна. Физическото натоварване също е от полза. Пасивността изобщо не се препоръчва. Самата Природа помага да се изчисти организма от застоялите енергии, да се насити с кислород кръвта и всичко това ще се отрази благотворно на здравето и самочувствието. Благоприятно е за айкидо.

Бизнес – В работата си проявете повече решимост, орбност и настойчивост. Не отстъпвайте пред трудностите. Смело се заемете със сложните задачи. Може да успеете в много неща. Успех ще носи търговската дейност, даже могат да се появят нови перспективи, но с финансите бъдете предпазливи. Денят не подхожда за решаване на финансови въпроси, може да донесе дори загуби. Вашият шеф, клиентите, партньорите, вероятно всички няма да са настроени много доброжелателно. Вие поне не се настройвайте войнствено. Бъдете сдържани в общуването!

Снимка: netinfo

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален. Добре е водещата роля да се поеме от жената, в секса да има повече активност, експанзивност, фантазия, разнообразие, вълнение, необичайност. Много подходящо е да се прави някъде в необичайна обстановка, например в гората, във водата, в планината, в самолета, в колата и т.н.

Това ще придаде на любовните отношения нови вълнения и ще разнообрази еротичните чувства. Древните школи препоръчват да се използват най-екстравагантните сексуални пози, тъй като те способстват за дълбок и продължителен оргазъм на партньорите. Подстрижка – Добре е да се откажете. Дори бретона си не се препоръчва да изравнявате.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти