Юпитер навлиза в Скорпион - идва времето на големите успехи!

Бистра Копанарова

Дойде времето и Юпитер да смени знака си - на 10-ти октомври, вторник, той преминава от везни в Скорпион и ще продължи да се движи там около една година - до 8-ми ноември 2018-та.

Юпитер е позитивна планета, свързана с изобилието, добрите възможности и успеха, а в знака на Скорпиона ще даде такива в сферата на бизнеса, финансовите теми, работата с банки, заеми, кредити и по-крупен бизнес като цяло.

Освен изброените теми, Скорпионът е знак също изключително свързан с окултното, невидимото и духовното, така че Юпитер в неговия знак ще даде големи сили за трансформация и освобождаване от това, което ви ограничава в мисленето и поведението – това могат да са наследствени модели, страхове, всякакви блокажи. Юпитер в Скорпион пречиства и помага за разширяването на съзнанието и възгледите ви.

Най-облагодетелствани за посочения период ще бъдат хората със слънчев знак и асцендент в Скорпион, както и тези, които имат лични планети в този знак (това се вижда в индивидуалния ви хороскоп).

Също така на добри възможности и хармонично стечение на обстоятелствата могат да се радват зодиите Рак и Риби. Това не означава, че за останалите няма да се случи нищо хубаво. 

Юпитер се движи в Скорпион за всички знаци и ще даде добри перспективи и възможности за развитие и израстване в този дом или тази сфера от живота ви, където се намира в хороскопа ви зодия Скорпион.

За още интересни статии изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти