Храните, с които всяка зодия трябва да внимава

Според астролозите зодиакалният знак, към който принадлежим, определя не само какъв е нашият характер, но и какво трябва да е менюто ни. Така например е добре представителите на зодия Овен да похапват повече агнешко месо и сезонни плодове.

Телеците пък е желателно да консумира телешко месо, домати и червени плодове. В менюто на Близнаци е хубаво да присъстват ядки, кайсии, броколи и карфиол. За Раците е важно да хапват грозде, зеле и морски деликатеси. Лъвът нека набляга на дивечово месо и зеленолистни зеленчуци.

Девата пък по възможност да консумира повече ядки, нахут, боб, кайсии. Везните се смята, че трябва да включат в менюто си най-вече плодове и зеленчуци. Скорпионите нека похапват повече дини, тиквички, риба. За Стрелците би било полезно, ако хапват фурми, кисело зеле, печени кестени.

За Козирозите сезонните плодове и зеленчуци също са най-полезен вариант. Водолеите е добре да наблегнат на морската храна и цвеклото, а Рибите - на орехите, морските деликатеси, зелените плодове и зеленчуци.

Същевременно обаче има и храни, които различните зодиакални знаци е добре да ограничат.

Вижте кои са тези храни в нашата галерия ТУК. 

Храните, с които всяка зодия трябва да внимава

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти