Хороскопът за септември: месец на големия късмет и приятните изненади

Хороскопът за септември: месец на големия късмет и приятните изненади
Снимка: Weheartit

Йоана Йорданова

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец септември 2017 година. 

Септември ще бъде благодатен месец за положителни промени, защото звездите ще ни дадат неочаквано доза късмет. Напълно възможно е да се отвори врата там, където най-малко сме очаквали.

Вслушвайте се в интуицията си и не си правете стриктни планове – ще има изненади.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През септември звездните влияния ще бъдат особено благоприятни за любовния ви живот. Независимо дали имате или нямате постоянен партньор, в тази сфера са възможни изненади и вълнуващи преживявания. Ето защо не е препоръчително през този месец да се изолирате или да се фиксирате върху собствените си желания.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец септември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

Септември ще бъде един от най-благоприятните месеци за вас през тази година, защото по пътя ви няма да се появяват допълнителни препятствия. Така че каквото и да искате да сътворите, ще успеете – или поне ще направите първата стъпка. Ключовите думи за вас през този месец ще са „творчество“ и „вдъхновение“.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец септември 2017, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Близнаци

През септември лека-полека ще набирате скорост след по-лежерния август, в който освен всичко друго трябваше и да се занимавате с някои нерешени проблеми и да действате при независещи от вас обстоятелства. Като че ли през този месец личният живот, желанията и интересите ви ще бъдат приоритетни пред професионалните ви ангажименти.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец септември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

През септември ще имате финансова стабилност, а не е изключено и да получите допълнителни приходи. Най-благоприятните дни в това отношение са 12 и 13 септември – тогава ще ви се издължат за свършена работа или ще ви върнат дадени назаем пари.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец септември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Лъв

След принудителното забавяне и объркването, което много от вас изпитаха през август, през септември, ще успеете да поемете с пълна сила напред. Звездните влияния са изключително благоприятни за вашия знак, независимо дали ще решите да започнете нещо ново, да развиете вече създаденото от вас или да затвърдявате постигнатото.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец септември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

Септември за вас ще е месец за нови начинания. Така че, ако досега сте кроили планове за нещо ново и различно, моментът да се впуснете напред е дошъл. Ще имате много енергия, така че ще бъде много жалко да бездействате и да не я оползотворите.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец септември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

Септември ще бъде много интересен и вълнуващ месец за вас, тъй като е възможно да се случи изненада или някоя област от живота ви да претърпи обрат. Най-общо казано, пред вас ще се отвори неочаквана възможност или ще достигнете до прозрение, което ще ви подтикне към промени.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец септември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

През септември акцентът при много от вас ще падне върху работата и в по-широк план – върху възможностите ви за професионално развитие. Хубавото е, че от октомври за вас започва позитивен период, така че сега е моментът да поставите пред себе си нови професионални цели и да се проявявате като по-смели и по-амбициозни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец септември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

През септември звездните влияния съответстват на вашата позитивна нагласа и на приключенския ви дух, така че със сигурност ще се чувствате в свои води. Ще мислите мащабно, ще кроите планове за бъдещето и ще откривате възможност в почти всичко, което ви се случва.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец септември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

През септември звездните влияния ще бъдат в разрез с типичната за знака ви консервативност и праволинейност, което може да изправи пред предизвикателства някои от вас. Не че събитията, които ще се случват, ще бъдат лоши или кой знае колко драматични.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец септември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

През септември ще е особено необходимо да не се поддавате на безпочвени страхове, колебания, притеснения и да не попадате под влиянието на негативно мислене. Основанието за тази препоръка е, че ще имате солидна доза късмет, който сякаш ще дойде ей така, от нищото.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец септември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

Ключовата дума през септември за вас ще е „вдъхновение“. Изворът на вдъхновението може да е различен при всекиго – човек, който ви е омаял, работа, в която сте вложили сърцето си, или някакво занимание, което не ви дава мира и все ви кара да се връщате към него.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец септември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти