Хороскопът за октомври 2015: Ще търсим правилната посока

Хороскопът за октомври 2015: Ще търсим правилната посока
Снимка: Thinkstock

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец октомври 2015 година. 

Любопитно е да споделим, че през десетия от годината месец ще можем да дообмислим по-сериозните промени, които се случиха през септември, да решим някои дилеми, най-вече свързани с взаимоотношенията, и да се ангажираме с практически решения. Месецът дава възможност за материализация на идеите и желанията и стабилизация на постигнатото заради позитивните астрологични разположения в земните знаци. Казано накратко, ако намерим правилната посока и поработим усърдно, успехите ще дойдат.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

Първите дни на октомври ще носят ехото на случилото се във взаимоотношенията ви в края на миналия месец. Ще имате възможност да дообмислите преживяванията си и да се ангажирате с конкретни решения и действия. Тези от вас, които са поставяли личните си желания пред потребностите на партньора, сега ще трябва да коригират поведението си, за да запазят хармонията в отношенията. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец октомври 2015, прочетете ТУК.

Телец

Началото на този месец може да бъде малко по-предизвикателно към вас, защото ще трябва да приемете някои промени и да нагодите към тях всекидневния си режим или работния си график. Може би тези промени ще бъдат свързани с децата ви или с нова дейност, в която сте решили да се впуснете. За да се справите по-лесно с предизвикателството, опитайте се да не се противите на случващото се и бъдете по-гъвкави. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец октомври 2015, прочетете ТУК.

Близнаци

Не се притеснявайте, ако посрещате този месец леко объркани и дори притеснени. Дори да сте в творческа криза и да не знаете накъде да поемете или пък връзката ви да е в задънена улица, не драматизирайте, защото през октомври имате шанс положението да се нормализира  и да откриете верния път. Тези от вас, които са имали усещането, че плановете им не се осъществяват заради външни фактори – хора или събития, от средата на месеца ще усетят раздвижване и ще получат зелена светлина да продължат напред. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец октомври 2015, прочетете ТУК.

Рак

Този месец ще бъде доста по-спокоен за вас, което ще ви даде усещане за стабилност  и сигурност. В първите дни ще ви владеят емоции, предизвикани от случилото се през миналия месец и дори от по-стари преживявания. Ще бъде по-мъдро да не предприемате някакви решителни действия и да не взимате прибързани решения. Макар че миналите случки ще продължават в една или друга степен да оказват влияние върху вас и през този месец, през втората половина преценката ви ще бъде по-ясна и ще ви бъде по-лесно да намерите отговорите, които търсите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец октомври 2015, прочетете ТУК.

Лъв

Октомври ще ви зарадва с положително развитие в работните и финансовите ви дела. Постигнатото през този месец ще бъде трайно и ще ви даде възможност да си осигурите добра материална стабилност, а при някои от вас – и повече комфорт. Периодът е много подходящ да финализирате успешно сделка за покупко-продажба, да сключите договор с изгодни условия или да установите взаимоотношения с нови делови партньори. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец октомври 2015, прочетете ТУК.

Дева

Октомври носи добри новини най-вече за онези от вас, които наскоро са прозрели, че са правили прекалени жертви за някого и са стояли в неблагоприятни за тях ситуации. Независимо дали сте го правили, защото по някакъв начин сте били зависими от въпросния човек, или защото ви е омаял с чара си, сега магията ще се разсее. Ще намерите вътрешни сили да отстоявате собствените си принципи и да се борите за щастието си, дори това да означава да нарушите хармонията. През октомври много от вас ще усетят прилив на енергия, която успешно ще вложат в работа или ще използват за реализация на лични цели. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец октомври 2015, прочетете ТУК.

Везни

През октомври ще се водите повече от това какво вие самите искате, а не толкова от очакванията на другите към вас. Направете го без да изпитвате чувство за вина. Щом сте достигнали до момента, в който чувствате, че трябва да се погрижите за себе си, да разберете какво искате и да послушате желанията си, значи наистина е добре да го направите.  За вас е много важно отношенията да вървят гладко, но ако смятате, че заслужавате повече в работата или човекът до вас ви приема за даденост, може би е време да направите нещо. Октомври ви дава възможност да поставите едно чудесно ново начало.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец октомври 2015, прочетете ТУК.

Скорпион

Октомври ще ви даде възможност да осъществите свои желания и да финализирате проекти, които сте започнали преди време. Ако имате идея, която престоява отдавна в ума ви, сега ще й дойде моментът, така че насочете енергията си в тази посока и свършете необходимата работа. При някои от вас сбъдването на желанието ще се случи естествено, като подарък от съдбата, заради това, че дълго време сте подхранвали почвата, при други ще трябва малко повече труд и усърдие. Във всички случаи обаче е потребно да следвате вдъхновението и точно сега да не се отказвате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец октомври 2015, прочетете ТУК.

Стрелец

Октомври ще отбележи за много от вас върхов период в кариерата, а за тези, които не са доволни от настоящата ситуация или смятат, че може да постигнат повече – ще даде нови възможности за промяна и развитие. Така че може да запретнете ръкави и да действате – късметът е с вас и положителните резултати няма да закъснеят. Независимо дали искате да си намерите нова работа, да се докажете на сегашната или да започнете нов бизнес, след 13.10. поемете инициативата и бъдете по-смели в реализацията на амбициите си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец октомври 2015, прочетете ТУК.

Козирог

Промените, които ще се случат през октомври, ще ви позволят да се изявите в нова светлина и да получите овации за постиженията си. Независимо дали тези постижения са в личния, или в професионалния ви живот, бъдете сигурни, че те няма да останат незабелязани. Хората около вас ще им отдадат заслуженото и много от вас ще имат шанс да се озоват в светлината на прожекторите. Ще спечелите авторитет сред хората, с които работите, а не е изключено да получите и повишение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец октомври 2015, прочетете ТУК.

Водолей

През октомври ще достигнете до интересни прозрения за себе си и за взаимоотношенията си. Преживяванията ви като цяло ще бъдат продължение на случилото се през миналия месец, но сега ще имате възможност да прецените ситуацията по-ясно и евентуално да откриете някакъв по-дълбок смисъл за себе си. Дори тези от вас, които са преминали през по-драматични случки, ще успеят да погледнат на тях по-оптимистично – като подтик да направят някаква промяна, а не като наказание от съдбата. Този месец ви дава шанс да затвърдите всичко, което сте постигнали до момента, и да видите реалните резултати от него.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец октомври 2015, прочетете ТУК.

Риби

В първите две седмици на октомври може да приключите успешно някои ангажименти, ако все още не сте го направили. Става въпрос най-вече за финансови договорки – лични или делови, които не искате да поддържате. Много от вас вече са взели решението да го направят, но през октомври ще може да предприемат съответните действия. Ако обаче сте на етап да установате нови финансови взаимоотношения, по-добре изчакайте малко и го направете веднага след средата на месеца – моментът е много подходящ. Като цяло периодът е чудесен за вашите взаимоотношения – и лични, и делови. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец октомври 2015, прочетете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти