Хороскопът за ноември: ще постигнем пълно емоционално изцеление

Хороскопът за ноември: ще постигнем пълно емоционално изцеление
Снимка: netinfo

Ноември е тук... Пълен с равносметки, нова енергия и пориви към нещо по-добро...

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец ноември 2016 година. 

През ноември ще имаме шанс да постигнем емоционално, дори и физическо изцеление, стига да осъзнаваме това, което се случва вътре в нас и да се оставяме на емоциите, а не да ги потискаме.

Месецът е особено подходящ за прилагането на всякакви терапии за тялото и за душата. След средата на периода един срещу друг ще се изправят стремежът към справедливост и властта на статуквото – и този конфликт ще се проявява както в живота на всеки един човек, така и на колективно ниво. И ключът към промяната ще се крие в действието.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През ноември на преден план при вас ще излязат въпроси, свързани с финансите и бизнеса. Ако искате да създадете бизнес, да вложите средства в нещо или да установите нови финансови взаимоотношения, действайте още през първите дни на месеца – моментът е подходящ за нови начинания, а също така и за преследване на дългосрочни цели.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец ноември 2016, прочетете ТУК.

Телец

Ноември ще бъде за вас месец, наситен с много емоции. Препоръката е да не се опитвате да спирате промени, които вече са назрели и няма как да бъде прекратено осъществяването им.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец ноември 2016, прочетете ТУК.

Близнаци

През ноември у вас ще се събудят пориви да се погрижите за душевното и физическото си здраве – всякакви дейности в тази посока са препоръчителни и ще доведат до положителни резултати.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец ноември 2016, прочетете ТУК.

Рак

Ноември е много подходящ месец да започнете нещо ново, с което да си доставите удоволствие или да развиете някаква своя дарба – например танци, спорт или творческо занимание. Ако рутината ви е завладяла и желаете да се разнообразите, преценете какво ви е приятно, кое ви се удава – и направете нещо по въпроса.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец ноември 2016, прочетете ТУК.

Лъв

През ноември препоръката към вас е да намерите нещо, което ви вдъхновява и в което ще може да вложите енергията си – работа, спорт или някакво занимание. Направите ли го, ще бъдете силно мотивирани и, съответно – ще има шанс да постигнете доста добри резултати.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец ноември 2016, прочетете ТУК.

Дева

Ноември ще започне за вас с интересни прозрения за взаимоотношенията ви с друг човек – може да са лични или служебни. Когато водите разговор, ще бъдете искрени и има вероятност да задълбаете доста в някои теми и проблеми.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец ноември 2016, прочетете ТУК.

Везни

През ноември отношенията с по-възрастни членове на семейството и с авторитетни личности ще бъдат доста сложни и ще предизвикат дълбоки размисли у много от вас. Може родителите ви да ви създадат главоболия, като не ви подкрепят за нещо, което искате да направите, или да се наложи да се разправяте с началник по важен въпрос.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец ноември 2016, прочетете ТУК.

Скорпион

За вас ноември ще бъде месец, изпълнен с повече предизвикателства в емоционално отношение, тъй като има вероятност да ви налегнат стари съмнения и негативни мисли. В същото време обаче периодът е чудесен да се вгледате в себе си, а също и да се впуснете в нови начинания във всяка една област

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец ноември 2016, прочетете ТУК.

Стрелец

През ноември пред вас ще се открие възможност, която не ви се предоставя често – да се освободите от някои ненужни неща. Каквото и прочистване да решите да направите – на тялото, на емоционалния си свят или на дома си, ще се почувствате добре: така че не отлагайте, а действайте още в първите дни на месеца

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец ноември 2016, прочетете ТУК.

Козирог

През октомври много от вас бяхте раздразнителни и по-трудно запазвахте самообладание. Тази тенденция ще се запази и през първата седмица на ноември – ще сте войнствено настроени и ще се бунтувате срещу всяка несправедливост.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец ноември 2016, прочетете ТУК.

Водолей

Ноември е много подходящ месец да започнете нещо ново в професионалния си живот – да стартирате нов проект, да си поставите по-амбициозна цел, дори нещо по-сериозно: да поемете нов пост или да смените работното си място.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец ноември 2016, прочетете ТУК.

 Риби

Ключовата дума за вас през ноември ще бъде „изцеление” – както физическо, така и емоционално. Имайте предвид обаче, че преди зазоряване е най-тъмно – така че е възможно напрежението да се повиши и състоянието ви да се изостри, преди да изпитате облекчение от изпитваното неразположение или да се освободите от негативни емоции.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец ноември 2016, прочетете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти