Хороскопът за ноември: очакват ни промени в професионален план и много приключения

Хороскопът за ноември: очакват ни промени в професионален план и много приключения
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец ноември 2017 година. 

През ноември старото и новото ще бъдат в хармония.

Това означава, че можем да започнем да реализираме някаква по-смела идея или да се впуснем в приключение, като се опрем на вече изграденото и не губим почва под краката си.

Чудесен месец за промени в професионален план.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 30 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През ноември астрологичните влияния ще ви подкрепят силно, ако вложите енергията си в нещо ново и интересно. Може да става въпрос да реализирате идея, да започнете работа по нов делови проект или да се впуснете в някакво приключение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец ноември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

През ноември темата за взаимоотношенията – най-вече брачните и интимните, но не само те – ще бъде във фокуса на вниманието на повечето от вас. При всекиго преживяванията ще бъдат различни, но най-общо казано човек, с когото поддържате близка връзка, ще направи нещо, което ще ви хвърли в размисли, а нищо чудно и да предизвика у вас душевен смут.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец ноември 2017, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Близнаци

Възможно е да не започнете този месец в най-добро разположение на духа – някои от вас може да се отдадете на мрачни мисли и да се съсредоточите върху разрешаването на проблеми. Хубавото е, че има шанс положението да се промени и след 7 ноември лека-полека да започнете да излизате от дупката.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец ноември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

През този месец може някой да ви предизвика да проявите по-голяма смелост да отстоявате принципите си или да защитите себе си в някаква ситуация. Дори да сте хрисими и неконфликтни по принцип, възможно е сега да покажете друга своя страна, която близките ви или не познават, или която не виждат често.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец ноември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Лъв

През ноември пред вас ще се открият чудесни възможности да реализирате плановете и намеренията си. За да сте в синхрон с планетните влияния, търсете начини да проявявате оригиналност, бъдете различни, намерете нови сцени, на които да изявите талантите си, търсете нови пътища да разгърнете потенциала си.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през месец ноември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

Ноември ще бъде по-спокоен месец за вас – страстите, които ви владееха през октомври, ще поутихнат и вероятно няма да се палите от всяка чужда дума или действие както беше досега. Това не означава, че ще се възцари мир и любов, но поне ще имате шанс да вникнете по-дълбоко в проблемите, да ги анализирате и да потърсите корените им – не само що се отнася до другите хора, но и до самите вас.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец ноември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

Основното, което ще ви движи през ноември, ще бъде стремежът да отстоявате собствената си позиция и да утвърждавате себе си в отношенията си с други хора. Трудно ще ви бъде да приемете нещо, което не съответства на принципите и на ценностната ви система – ще се възпротивите и ще изразите несъгласие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец ноември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

Ноември ще бъде важен месец за вас, тъй като събитията, вашите собствени преживявания и изводите, до които ще достигнете, ще имат значение за посоката, която ще следвате през следващите месеци. Възможно е също в живота ви да започне да се заражда нещо ново.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец ноември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

През ноември вероятно ще трябва да се заемете с някои недовършени и неприключени дела, като тук се включват не само битови и служебни въпроси, но и проблемите във взаимоотношенията. Вие сте от хората, които предпочитате да гледате на света през цветна призма, но има вероятност през този месец при някои обстоятелства да я заменяте с по-тъмна.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец ноември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

През ноември предизвикателството пред вас ще бъде да не влизате в капана на собствените си страхове. Има риск да решите, че нещо ви застрашава и, за да не ви сполети заплахата, да вложите цялата си енергия в това да направите всичко по силите си – в това число да контролирате други хора.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец ноември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

Ноември може да се окаже много успешен за вас – особено в професионален план, защото една от възможностите през месеца е да реализирате някаква идея, а вие действително сте хора с много идеи – при това оригинални. Така че действайте – ще имате зелена светлина и ще получите подкрепа, стига, разбира се, тази идея все пак да е реалистична, а да не е илюзорна или отвлечена.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец ноември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

През ноември възможността, която звездните влияния ще открият пред вас, е да си върнете силата в някаква житейска ситуация и да поемете контрола, който до този момент е бил в друг човек или – както сте си мислели – в съдбата.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец ноември 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти