Хороскопът за МАРТ: ще сме по-склонни да рискуваме

Хороскопът за МАРТ: ще сме по-склонни да рискуваме
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец март 2019 година. 

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През март се очаква звездните влияния да не са особено благоприятни – ето защо не се хвърляйте с главата напред в нещо ново, а се отдайте на заслужена почивка или спокойно довършвайте вече започнатото.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец март 2019, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

През март ще сте доста по-склонни да рискувате и да отстоявате собствените си желания и позиции пред околните. От една страна, това е добре: ако до този момент сте били прекалено търпеливи и пасивни, сега ще получите шанс да изявите себе си и да покажете, че търпението ви не е безгранично.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец март 2019, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Близнаци

През март ще проявявате склонност често да изпадате в двоумение и да се люшкате напред-назад, така че може би това няма да е най-подходящият месец за взимане на важни решения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец март 2019, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

През март важна тема за вас ще бъде връзката със значим за вас човек – по всяка вероятност партньор в живота, но при някои може да са взаимоотношенията със съдружник в бизнеса, с приятел, родител или дете.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец март 2019, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Лъв

През март проверявайте внимателно всяка информация, която касае финансите ви, за да не изпуснете някой важен детайл и това да ви коства загуби в бъдеще. В случай че ви помолят за паричен заем, помислете дали сте в състояние да се отзовете и дали наистина искате да помогнете.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през месец март 2019, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

През март ще ви е трудно да се концентрирате и да мислите логично. Нищо чудно е да сте по-разсеяни, да забравяте разни неща, и дори да допускате малки досадни грешки, заради което ще се ядосвате на себе си. Не прекалявайте със самокритиката – всичко това е напълно в реда на нещата и скоро ще отмине.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец март 2019, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

През този месец астрологичните влияния може и да не са толкова благоприятни за работата и за бизнеса ви, но пък ще са особено насърчителни за социалния ви живот.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец март 2019, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

Март ще е лежерен и спокоен месец за вас от гледна точка на работата и социалния ви живот. Може би вие самите ще сте някак дезориентирани или по-пасивни, ще изпитвате потребност да прекарвате повече време насаме със себе си или ще търсите компанията на близки хора.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец март 2019, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Стрелец

През март пред вас ще се открие една рядко срещана възможност – да осъзнаете някакво свое заблуждение и да добиете яснота, която ще позволи да вървите много по-уверено по пътя си напред.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец март 2019, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

През март е възможно да изпитвате усещането, че практичната ви природа по някакъв начин ви изневерява; че не сте толкова добре организирани, колкото ви се иска; че каквото и да правите, не съумявате да внесете ред в служебните и в битовите си дела.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец март 2019, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

През март акцентът при вас ще пада върху срещите с приятни хора, добрата компания и в най-широк смисъл – върху удоволствията за сетивата, за душата и за ума. Най-хубавото е, че няма да е нужно да полагате кой знае какви усилия, тъй като приятните преживявания и симпатичните хора сякаш сами ще ви намират.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец март 2019, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През март може да се окаже, че въображението ви е както най-големият ви приятел, така и най-големият ви враг – според това как го използвате. Възможно е някои от вас така да се потопите в блянове и копнежи по недостижимото, че накрая да се разочаровате, защото ще разберете, че фантазиите ви нямат нищо общо с реалността.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец март 2019, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти