Хороскопът за МАРТ: очаква ни спокоен период, който ще ни донесе малки и ефективни промени в личен план

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец март 2018 година. 

През март обстоятелствата по някакъв начин ще ви подтикнат да обърнете по-голямо внимание на самите себе си и да се опитате да постигнете някои свои намерения, нещо, което сте отлагали по различни причини.

Чувствате ли се объркани, оставете нещата така, както са, и не си блъскайте главата – в някакъв момент всичко ще си дойде на мястото.

Ще се създадат добри предпоставки за установяване на разбирателство, ще стигнете и до взаимноизгодни компромиси – за целта, разбира се, трябва и вие да положите известни усилия и да не държите непременно всичко – до най-дребния детайл – да става както го искате.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През март ще се наложи да проявите малко по-голямо търпение от обикновено, защото ще постигате намеренията си с известно забавяне, а нищо чудно и да срещнете някои спънки.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец март 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Телец

Март ще е благодатен месец за вас, защото за разлика от представителите на други знаци, които ще се изнервят, че всичко тече по-мудно, отколкото им се иска, вие сте търпеливи и всяко забавяне няма да ви притесни особено.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец март 2018, прочетете ТУК

цветя
Снимка: Unsplash

Близнаци

През март може и да не постигнете кой знае какво, но пък едва ли ще се сблъсквате с големи пречки. Така че може да се отпуснете и да се наслаждавате на случващото се. Хубавото е, че ще бъдете по-спокойни, отколкото през февруари, съответно доста по-рядко ще попадате в ситуации, които ви изнервят.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец март 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Рак

През март важна тема за вас ще бъдат взаимоотношенията в личния и в професионалния ви живот. Каквото и да трябва да направите, по всяка вероятност подтикът за това ще дойде отвън – ще ви предизвика другият човек, неговото/нейното поведение или реакциите му/й.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец март 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Лъв

След динамичния февруари през март ще има възможност малко да си отдъхнете. Ето защо не се тормозете, ако желанията ви не се осъществяват бързо и имате усещането, че хората около вас действат забавено – просто звездите ви дават знак да намалите малко темпото, да осмислите случилото се през изминалия месец и да планирате бъдещите си действия.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през месец март 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Дева

През март много от вас ще бъдат на любовна вълна, така че нищо чудно всичко останало да остане на заден план. При някои от вас обаче именно любовта ще всява объркване, ще искате да си изясните какво изпитвате или какви са чувствата на другия човек към вас, но ще ви бъде трудно да достигнете до каквито и да било отговори.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец март 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Везни

През март обстоятелствата по някакъв начин ще ви подтикнат да обърнете по-голямо внимание на самите себе си и да се опитате да постигнете някои свои намерения, нещо, което сте отлагали по различни причини.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец март 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Скорпион

През март по-амбициозните представители на знака ще трябва да забавите малко темпото, защото иначе по-трудно ще постигнете желаното от вас развитие. Да, късметът ще продължава да ви съпътства, но през следващите седмици за вас ще е по-добре, ако, вместо да се впускате с пълна сила напред, осмислите постигнатото досега, ако довършите започнатото и планирате какво ще правите в бъдеще.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец март 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Стрелец

В началото на март, след по-напрегнатите дни в самия край на февруари, вероятно ще имате потребност да охладите малко страстите, да забавите темпото, за да си възвърнете вътрешния мир.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец март 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Козирог

През март във ваша полза ще е, ако му отпуснете малко края, защото и при най-голямото ви желание нещата да се случват така, както ви се иска, това пак може да не се получи – каквито и усилия да полагате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец март 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Водолей

През този месец гледайте да не губите здравия си разум и обективната си преценка за ситуациите, особено когато става дума за работа и за пари. Не го ли направите, има риск да се окажете подведени от хора, които не заслужават вашата подкрепа, дори и от такива, които се възползват от вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец март 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Риби

Март ще е месец за приключване, за освобождаване от стари неща, които вече не ви служат, а след 17 март ще дойде моментът да поставите ново начало. Макар че нещата, които евентуално ще подхванете, може да не се развиват така бързо както ви се иска, това не значи, че не трябва да мечтаете, да планирате и да мислите как да постигнете мечтите си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец март 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

цветя
Снимка: Unsplash

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти