Хороскопът за ЮНИ: Спокоен и изпълнен с изненади месец!

жена цветя пролет
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец юни 2018 година. 

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 30 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През юни едва ли ще ви остане време да скучаете – няма да ви липсват пътувания и разговори, ще се случват интересни неща. Месецът е особено благоприятен за вас, що се отнася до преговорите и до общуването – ще намирате лесно общ език с околните както в личен, така и в служебен план, което ще ви помогне да осъществявате по-лесно плановете и да постигате намеренията си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец юни 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Телец

Като цяло юни ще бъде спокоен месец за вас, а отсъствието на проблеми и предизвикателства ще ви даде възможност да се погрижите по-добре за себе си, а може би и за дома си. Когато го правите обаче, не забравяйте и другия си дом – душата.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец юни 2018, прочетете ТУК

цветя
Снимка: Unsplash

 

Близнаци

През юни ще имате добро настроение и като че ли повечето неща ще се случват с лекота. На работното място може да разчитате на вродената си способност да получавате необходимата информация, да я анализирате и бързо да намирате най-правилния начин за действие. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец юни 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Рак

Юни може да се окаже един от най-успешните месеци през тази година за вас, но това няма да се случи, само защото имате благоразположението на звездите – ще трябва и вие да се потрудите. Наистина, ще имате подкрепа, особено ще се отнася до любовта и до финансовите дела, но имайте предвид, че крайният резултат ще зависи от положените досега усилия.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец юни 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Лъв

Юни ще бъде спокоен и благодатен за вас месец, независимо дали сте се концентрирали върху работата или вече се настройвате за почивка. Каквито и да са плановете ви, ще успеете да ги реализирате без кой знае какви усилия, така че просто се отпуснете и се наслаждавайте на живота. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през месец юни 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Дева

През юни ще липсват основания да изпитвате тревоги както в личен, така и в професионален план. Всичко ще си тече нормално, със спокойно темпо. Ако все пак възникне проблем, помислете дали той е реален, защото има голяма вероятност да се притеснявате излишно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец юни 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Везни

През юни ще изпитвате желание да излизате повече, да се срещате с хора, изобщо – да водите по-активен социален живот. Ако живеете малко по-динамично, има шанс да направите дните си по-интересни. Може например да отидете на място, където досега не сте били, да поканите приятели вкъщи или да посетите многолюдно събитие. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец юни 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Скорпион

Първите 2-3 дни на юни ще бъдат особено късметлийски за вас, така че се оглеждайте за неочаквани възможности и подаръци от съдбата, особено когато става дума за любов и за пари. Ако много силно искате нещо, действайте през тези дни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец юни 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Стрелец

Дните в началото на седмицата ще бъдат обичайни и нищо вълнуващо няма да се случи в живота ви, колкото и да се надявате на обратното. Краят й обаче изглежда обещаващ – просто трябва да бъдете нащрек, за да не пропуснете появяването на важен човек в ежедневието ви. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец юни 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Козирог

През юни ключовата дума за вас ще бъде „баланс“ и тя се отнася за почти всичко – за хармонията между работата и почивката, между вашите лични желания и тези на другите, между кариерата и семейството. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец юни 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Водолей

През юни може да бъдете много продуктивни и, съответно – да постигнете значителен напредък в някаква област, но за съжаление има риск да изразходвате куп нерви за нищо, дори да се изпокарате с хора около себе си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец юни 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Риби

Началото на юни е чудесен момент да осъществите или да задвижите нещо, за което си мислите от известно време, но сякаш не ви е достигала смелост да действате. Може да става дума за важен разговор, за някакво приключение, да се изявите на сцена, дори и да разкриете сърцето си пред някого. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец юни 2018, прочетете ТУК.

цветя
Снимка: Unsplash

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти