Хороскопът за юни 2017: успехи ще имат Лъвовете, Скорпионите и Рибите

Хороскопът за юни 2017: успехи ще имат Лъвовете, Скорпионите и Рибите
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

И този месец няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии през месец май.

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Юни ще бъде добър за равносметка, да погледнете назад, да анализирате действията си и да се опитате да разберете къде е направена грешката и да се поправи, да се предотврати това в бъдеще.

Най-перспективен и успешен ще бъде месецът за Лъвовете, Скорпионите и Рибите.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 30 дни:

Овен

През юни всекидневието ви ще бъде динамично и интересно. Ще трябва да се приспособите към новите обстоятелства и към промените в обкръжаващата ви среда, така че колкото по-адаптивни сте, толкова по-добре.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец юни 2017, прочетете ТУК.

Телец

През юни ще имате желание да си угаждате, да похапвате повече или да се втурвате да пазарувате. В това няма нищо лошо, стига да не прекалявате, защото в противен случай желанието ви да се чувствате добре може да се отрази зле на фигурата или на портфейла ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец юни 2017, прочетете ТУК.

Близнаци

През юни ще запретнете ръкави и ще получите шанс да реализирате някаква своя идея или мечта, на която сте се посветили от известно време. Каквото и да ви е на сърце, вероятността да получите подкрепа от Вселената, а и от близки и познати е голяма, така че нямате оправдание да стоите със скръстени ръце.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец юни 2017, прочетете ТУК.

Рак

През юни събитията ще ви подтикнат да покажете доста повече смелост отколкото обикновено проявявате, което без съмнение ще ви тласне напред в някоя от важните житейски сфери като семейството или кариерата. Съдбата ще отвори пред вас възможност да направите положителни промени, но това ще се случи, само ако проявявате по-висока инициативност.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец юни 2017, прочетете ТУК.

Лъв

Юни ще бъде чудесен месец за осъществяване на професионалните и творческите ви амбиции, като най-силно ще усетят положителните влияния онези представители на знака, които работите за себе си или сте открили някаква дейност, която да вършите със страст. Желанието ви да се изявите ще бъде много силно и то ще ви подтиква да търсите нови полета на действие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през месец юни 2017, прочетете ТУК.

Дева

През юни темата за професионалното развитие ще ви занимава активно. Много от вас ще се вълнувате не просто от служебни въпроси и проблеми, а и от това накъде върви кариерата ви и дали правите точно онова, за което сте призвани. Месецът е подходящ за нови начинания в тази област, но ако искате те да са успешни и усилията ви да бъдат реализирани бързо, най-добре ги стартирайте в първите дни на месеца – до 10 юни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец юни 2017, прочетете ТУК.

Везни

Юни ще бъде изключително силен, ключов месец за вас, тъй като от посоката, в която поемете и която ще следвате до есента, ще зависи какви резултати ще жънете през следващите години. Ето защо е важно да се вслушвате в интуицията си и да стъпите на онзи път, който ви изпълва с вяра и ентусиазъм, а не да стоите на едно място.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец юни 2017, прочетете ТУК.

Скорпион

Юни ще бъде особено благоприятен месец за уреждане на въпроси, свързани с финанси и с бизнес. Така че, ако сте планирали някакви дела в тези области, спокойно може да ги задействате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец юни 2017, прочетете ТУК.

Стрелец

През юни много от вас ще усетят прилив на енергия и ентусиазъм, защото ще сте открили пътя към реализацията на някаква ваша идея или дългосрочна цел. Това ще ви подейства стимулиращо, тъй като ще отвори възможност да мечтаете и да мислите мащабно – все неща, които ви се удават отлично.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец юни 2017, прочетете ТУК.

Козирог

През юни ще имате доста служебни задачи и задължения. Точно вие едва ли ще се оплачете от това, тъй като така присъщата ви дисциплинираност ще ви помогне да се справите. По-амбициозните от вас обаче нека внимават – в желанието си да отметнете всички задачи има вероятност да се претоварите и да се преуморите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец юни 2017, прочетете ТУК.

Водолей

През юни като цяло ще се радвате заради позитивната си нагласа и ще изпитвате желание за повече забавления, за приключения и за занимания, които ви доставят удоволствие. Ще имате нужда да общувате и да сте сред хора, с които сте на една вълна, заради което социалният ви живот ще бъде доста активен.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец юни 2017, прочетете ТУК.

Риби

Юни ще започне доста интересно за вас – ще се открие възможност да споделите нещо, което мислите или чувствате, но може би не сте се осмелявали да изречете. Някои от вас този път ще дръзнете, други може и да си замълчите, защото не искате да засегнете някого, но така или иначе възможността ще я имате – от вас зависи дали ще решите да сте искрени или да пощадите чувствата на другите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец юни 2017, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти