Хороскопът за юли: време за много отговори и осъзнаване на себе си

Хороскопът за юли: време за много отговори и осъзнаване на себе си
Снимка: Weheartit

Йоана Йорданова

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец юли 2017 година. 

През юли наяве ще излязат неудовлетворени потребности и слаби места – във взаимоотношенията ни, но най-вече в самите нас.

Месецът е много важен, защото от събитията и от това как те отекват в нас ще разберем дали онова, което създаваме, има силни корени или сме градили пясъчни кули.

Падането на такава кула е болезнено, но именно то ни показва как и къде сме се отдалечили от себе си в стремежа си да преследваме външен успех.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През юли вниманието ви ще бъде заето с въпроси, свързани със семейство или с дома ви Има голяма вероятност на дневен ред да излезе стар конфликт с по-възрастен член на семейството или да се освободят дълго потискани чувства – въпросът ще бъде актуален още в началото на месеца, но може да ескалира към 7–9 юли, а също и към 19 юли.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец юли 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

През юли има голяма вероятност да влезете в противоборство, като различията ви с другия човек ще бъдат идейни – може да се окаже, че той/тя изповядва коренно различна житейска философия или мненията ви по важен въпрос са противоположни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец юли 2017, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

 

Близнаци

През юли срещите с приятели и социалните взаимодействия като цяло ще ви доставят много приятни емоции, така че излизайте по-често и прекарвайте по-дълго време в компания. Много от вас, независимо дали сте свободни или обвързани, ще бъдете настроени и за флиртове.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец юли 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

Юли за вас ще е месец, изпълнен с повече предизвикателства – ще бъдете подложени на по-голямо напрежение и ще преживявате драматично всичко случващо се. Намерете начин да изразявате онова, което изпитвате – например като говорите с приятел, като излеете чувствата си в писмо или другояче.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец юли 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Лъв

През юли теченията във вашия душевен свят ще бъдат по-бурни от обикновено. Възможно е да сте по-раздразнителни, да се вкарате в драма или да изпаднете в мрачно настроение, защото нещо, което искате, не се осъществява или пък някой ви е разочаровал с поведението си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец юли 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

През юли има нещо, с което ще трябва да се справите – с безпокойството си. В главата ви ще се въртят какви ли не мисли, ще се притеснявате повече за себе си или за близките си, а нищо чудно накрая да изпаднете в униние, защото така или иначе няма какво да направите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец юли 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

Като цяло юли ще бъде благоприятен месец за вас – ще имате позитивни преживявания, ще получавате нужната подкрепа и ще реализирате замислите си, без да полагате кой знае какви усилия.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец юли 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

През юли вашата склонност да задълбавате или ще ви вкара в някоя драма, или ще ви доведе до изключително ценни прозрения за себе си и за света – според това върху какво сте се съсредоточили.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец юли 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

През юли няма да срещате кой знае какви пречки, които да повлияят сериозно на осъществяването на плановете и намеренията ви, но е възможно да възникнат обстоятелства, които да изискват известно забавяне или приключване на дела, които сте започнали да реализирате преди.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец юли 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

Юли ще бъде по-труден месец за вас или най-малкото – сложен и объркан. Причината е, че вие сте практични, земни личности, а голяма част от случващото се в работата и взаимоотношенията през този месец ще се диктува от процеси, случващи се под повърхността на нещата.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец юли 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

През юли събитията и преживяванията ще ви подскажат дали полагате достатъчно грижи за себе си и дали прекаляването с едно не се отразява негативно върху други неща в живота ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец юли 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

През юли звездите ще ви изправят преди дилемата дали да се подчините на нечии чужди правила – както вероятно сте го правили досега, или да направите онова, което ви идва отвътре и което ви сочи сърцето.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец юли 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти