Хороскопът за ЮЛИ: ще сме настроени да се глезим повече и в това няма да има нищо нередно

Хороскопът за ЮЛИ: ще сме настроени да се глезим повече и в това няма да има нищо нередно
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец юли 2018 година. 

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През юли ще може спокойно да си дадете заслужена почивка, защото така или иначе в професионално отношение едва ли ще се случва кой знае какво. Възможно е дори да усетите известен застой, но това не бива да ви притеснява – така ще е през летните месеци, но през септември ще успеете да поемете с пълна сила напред.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец юли 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

През юли е добре да промените поне за кратко вродената си склонност да упорствате и да държите на всяка цена нещата да се случват както искате вие. Ако го направите, нищо чудно накрая да се окаже, че е трябвало просто да заобиколите някакво препятствие или да изчакате малко, вместо да се инатите и да се окопавате дълбоко.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец юли 2018, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Близнаци

През юли се опитайте да не мислите толкова много – нещо, което обикновено правите, а се вслушвайте повече в чувствата и усещанията на тялото си. Именно те ще ви подскажат как да постъпвате. За да чувате вътрешния си глас по-ясно, може би ще ви е полезно да отделяте малко време, през което да останете насаме със себе си и да не позволявате да ви обърква това, което се случва в околния свят.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец юли 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

Какви ще бъдат преживяванията ви през юли зависи много от това доколко добре балансирате вниманието към другите хора и към служебните ангажименти, от една страна, и се грижите за себе си и за почивката си, от друга.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец юли 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Лъв

Юли е един от ключовите месеци през тази година за вашия знак, защото има вероятност някакво събитие или решение, което ще вземете, да придобие голямо значение, дори да обърне посоката ви на развитие в дадена житейска област.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през месец юли 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

През юли отношенията с приятели и с колеги може да ви причинят известни безпокойства, и то най-вече ако имате навика да се раздавате прекалено много, само и само работата да се свърши или да има разбирателство.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец юли 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

През юли ще постигнете най-голямо удовлетворение в работата, ако се концентрирате върху завършването на начинания и проекти. Изключително благодатен е месецът за онези от вас, които се занимавате с творческа работа, защото ще успеете да доведете започнатото до успешен край.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец юли 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

Освен че е добре да се погрижите за почивката си, през юли бихте могли да се подготвите за начинания, които възнамерявате да осъществите през есента. „Планиране” е ключовата дума за този месец, така че гледайте да сте разумни, да обмислите добре бъдещите си ходове и да не действате прибързано в което и да било направление.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец юли 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Стрелец

През юли на дневен ред ще излязат паричните въпроси – свързани с личните ви финанси, със семейния бюджет или с бизнеса ви. Макар че със сигурност ще ви се иска да му отпуснете малко края и да попътувате, гледайте все пак да харчите с мярка, защото в противен случай после положението ще се усложни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец юли 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

През юли може да направите нещо много добро за самите себе си, а и за хората около вас, ако следвате следната препоръка: „Успокойте се, давайте го по-лежерно и, вместо да се занимавате с околните, погрижете се за самите себе си”.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец юли 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Юли може да се окаже много ключов период за вас, що се отнася до реализацията на дългосрочните ви цели и при определянето на пътя, който ще следвате през следващите месеци. Напълно е възможно да се окаже, че не е много лесно да откриете този път, да изникнат препятствия, да имате несъгласия с хора, от които зависи бъдещето ви, на моменти да сте по-изнервени, и дори да се ядосвате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец юли 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През този месец внезапно ще изпитате желание да се обърнете към себе си и да не мислите толкова много как да удовлетворявате потребностите на близки и приятели, както правите обикновено. Разбира се, ако се чувствате добре и имате потребност да давате любов, внимание, грижи и утеха, правете го.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец юли 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти