Хороскопът за февруари: вдъхновение за Рибите, смелост за Телците, ново начало за Водолеите

Хороскопът за февруари: вдъхновение за Рибите, смелост за Телците, ново начало за Водолеите
Снимка: Thinkstock

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец февруари 2016 година. 

През февруари Овните най-накрая ще могат да поемат с пълна сила напред, Рибите ще бъдат обхванати от вдъхновение да творят, а Телците ще реализират намеренията си, но ще трябва да бъдат по-смели и по-дейни.

На Водолеите месецът ще даде шанс за ново начало.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 29 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През февруари ще ви завладее по-голям ентусиазъм, тъй като няма да бъде необходимо да се съобразявате с пречките и ограниченията, които ви спираха през януари. Ще имате достатъчно енергия да се посветите на нови начинания. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец февруари 2016, прочетете ТУК.

Телец

През февруари комуникацията с околните ще тече гладко, което ще ви позволи да постигате по-лесно целите, които сте си поставили. Сякаш ще получавате подкрепата, от която имате нужда, без да влагате прекалено големи усилия. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец февруари 2016, прочетете ТУК.

Близнаци

Февруари ще бъде добър месец за вас, защото ще успеете да реализирате някои свои идеи и да вървите напред, без обаче да сте притискани от обстоятелствата или да изпитвате прекалено голямо напрежение. Ще успеете да направите някои корекции в досегашното положение, водени от заключенията, до  които стигнахте през януари, и да дадете ход на нови начинания. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец февруари 2016, прочетете ТУК.

Рак

През февруари особено важна за вас ще бъде темата за любовта и интимните отношения. Тези от вас, които са щастливо обвързани, ще имат шанс да обърнат повече внимание на човека до себе си и да прекарате приятни мигове заедно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец февруари 2016, прочетете ТУК.

Лъв

През февруари ключът за успех и в личните, и в професионалните ви начинания ще бъде в готовността ви да се разбирате с другите хора и да работите заедно в името на обща цел – тя би могла в личен план да бъде бъдещето на детето ви или приключването на работен проект, що се отнася до професионалната област. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец февруари 2016, прочетете ТУК.

Дева

За много от вас февруари ще бъде доста силен и наситен със събития месец. През първата седмица вниманието ви ще бъде насочено по-скоро към текущите служебни, битови и финансови въпроси. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец февруари 2016, прочетете ТУК.

Везни

Февруари може да се окаже доста успешен месец за вас. Но, за да се възползвате от положителните звездни влияния, трябва най-накрая да разберете какво точно искате и да изберете една посока. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец февруари 2016, прочетете ТУК.

Скорпион

През февруари ще имате шанс да определите какви цели ще следвате по-нататък през годината и да решите какви ресурси ще ви бъдат необходими за това. Не се притеснявайте, ако годината е започнала твърде мудно за вас или намеренията ви не са се осъществявали – през новия месец всичко ще върви по-гладко. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец февруари 2016, прочетете ТУК.

Стрелец

Очаква ви интересен и динамичен месец. Заради собствената си любознателна природа ще бъдете доволни и щастливи от възможностите, които ще ви се предоставят – да водите интересни разговори, да пътувате и да добивате нови впечатления. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец февруари 2016, прочетете ТУК.

Козирог

Февруари ще започне за вас с осъзнаването, че се извършват важни промени в момента или предстои да се осъществят в близко бъдеще. Обърнете сериозно внимание на това, което се случва в първите дни на месеца – и във външния, и във вътрешния ви свят, защото то може да ви тласне към радикални решения в някаква област от живота ви – кариерата, семейството или дори смяна на житейската посока. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец февруари 2016, прочетете ТУК.

Водолей

Първата седмица от февруари не е подходяща за активни действия. Довършете онова, което сте започнали, и планирайте бъдещите си начинания. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец февруари 2016, прочетете ТУК.

Риби

Февруари ще бъде важен месец за вас, защото в някаква степен ще бъде прелюдия към по-значимите промени (при някои от вас и съдбовни), които ви очакват през март. Тъй като този месец за вас ще бъде свързан с приключване, равносметка и освобождаване от старото, не е изключено и нещо да си отиде от живота ви – например най-накрая да напуснете работа, която не харесвате, да се измъкнете от вредно влияние или да преодолеете задръжките, които ви пречат да се занимавате с нещо, което харесвате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец февруари 2016, прочетете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти