Хороскопът за февруари: предстоят ни много неочаквани промени

Хороскопът за февруари: предстоят ни много неочаквани промени
Снимка: Weheartit

Ето, че първият месец от годината се изтърколи без да се усетим. 

Февруари - месецът на виното и на любовта, вече е тук, затова нека видим какво ни очаква!

>>> За още полезни статии изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>

През февруари ни очаква първата порция големи промени за 2017 година, които може да са доста неочаквани и да ни дойдат като гръм от ясно небе.

Опитайте се да не квалифицирате събитията като „добри” или „лоши”, а ги възприемайте като знаци за това в каква посока ви тегли сърцето и кои са хората, на които бихте могли да разчитате, ако се отправите на пътешествие.

След 20 февруари рискът от инциденти, сблъсъци и избиване на скрито напрежение ще се повиши, така че бъдете внимателни, особено ако по принцип сте по-невъздържани или обратното – ако имате навик да таите всичко в себе си.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 28 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

Февруари ще бъде месецът, в който любовта ще витае навсякъде около вас. Ако не сте обвързани и имате желание за нови срещи и авантюри, излизайте повече, срещайте се с хора и посещавайте места, на които не сте били – така ще увеличите шанса да ви споходи нова любов.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец февруари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

През февруари ще ви вълнуват главно въпроси, свързани с работата и с професионалното ви развитие. Ако сте на точното място и в миналото сте положили усилия, сега може да очаквате заслужена награда – способностите ви ще бъдат оценени, а при някои от вас тази награда ще има и парично изражение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец февруари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

През февруари някои трудности и терзания, които имахте през януари, ще останат зад гърба ви, така че ще може да си отдъхнете и да се наслаждавате на живота.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец февруари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

През февруари ще бъдете в синхрон със звездните влияния и ще оползотворите по-добре възможностите, които ви се предоставят, ако сте по-смели и по-инициативни, особено ако става въпрос за кариерното ви развитие и за промяна на курса в професионалния ви живот.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец февруари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Лъв

Февруари ще бъде интересен месец за вас, като водещата тема ще бъдат взаимоотношенията ви – както любовните и партньорските, така и приятелските. Каквото и да се случва, има вероятност да бъдете подтикнати отвън – от партньора/партньорката си или от друг човек, с когото сте свързани по някакъв начин.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през месец февруари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

Февруари ще бъде важен месец за вас – възможни са съдбовни събития и срещи, които да определят хода на живота ви по-нататък през годината. Така че бъдете бдителни и използвайте интуицията си, за да разчитате правилно знаците, които съдбата ще ви изпраща.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец февруари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

Февруари ще бъде за вас месец, изпълнен с повече предизвикателства, защото ще ви бъде малко по-трудно да запазите равновесието в живота си и да останете спокойни – неща, които по принцип ви се удават.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец февруари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

През февруари е добре да се замисляте повече, преди да действате, защото ще бъдете доста крайни и има вероятност да направите нещо, за което после да съжалявате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец февруари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

През февруари плановете ви за по-нататъшното развитие през тази година може да претърпят неочакван обрат. Ето защо препоръката към вас е да не следвате сляпо посоката, в която вече сте поели, а да сте по-гъвкави и да обръщате внимание на посланията и знаците, които съдбата ви изпраща.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец февруари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

През февруари бездействието няма да ви се отразява добре. Ако стоите на едно място и нямате достатъчно работа, нищо чудно да се потиснете или да започнете да си изкарвате лошото настроение на най-близките.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец февруари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

През февруари ще имате успехи във всякакви дейности и инициативи, в които се налага да се проявявате като по-общителни, както и да водите преговори, да поддържате делова кореспонденция, да говорите пред публика.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец февруари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

Февруари за вас ще бъде месец за приключване. Така че, ако усетите подтик да довършите нещо започнато или да подредите делата си в някаква житейска област, направете го. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец февруари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти