Хороскопът за декември: да бъдем търпеливи към трудностите на съдбата

Хороскопът за декември: да бъдем търпеливи към трудностите на съдбата
Снимка: netinfo

Декември ще бъде специален месец - мост от миналото към бъдещето.

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец декември 2016 година

От една страна на дневен ред ще излязат проблеми, които не сме разрешили не само през последната година, но и още по-назад във времето.

Каквито и трудности да се появят, бъдете търпеливи и приемете това, която съдбата ви изпраща.

От друга страна, месецът ще ни донесе изненади, които може да ни тласнат светкавично в нова посока.

Промени ще има най-вече при знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, както и при хората, които имат асценцент в тези знаци.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

В първите дни на декември звездите ще са много благоразположени към вас – ще бъдете изпълнени с много енергия и, ако си поставите цел, към чиято реализация да я насочите, може да постигнете напредък, и то за сравнително кратко време. Ще разчитате и на външна подкрепа  от приятели, колеги и съмишленици. Така че ще бъде потребно да преодолеете склонността си да действате сами и да започнете да се доверявате на хора, за които чувствате, че са на една вълна с вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец декември 2016, прочетете ТУК.

Телец

Декември за вас ще бъде месец на професионални успехи, а по всяка вероятност удовлетворението ви от постигнатото ще получи и материално изражение. При всички случаи финансовата тема ще излезе на дневен ред, като в самото начало на месеца – на 1 и 2 декември, не давайте пари назаем и изобщо не харчете за щяло и нещяло, защото после може да съжалявате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец декември 2016, прочетете ТУК.

Близнаци

През декември ще има дни, които в емоционално отношение за вас ще бъдат изпълнени с предизвикателства – може да се почувствате засегнати или обидени от някого, а също и да се усещате самотни, независимо дали имате партньор/партньорка или не. Още през първите дни на месеца ще изпитате потребност да осигурите повече време за себе си, за да изясните собствените си чувства и да се утешите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец декември 2016, прочетете ТУК.

Рак

През декември на дневен ред при вас ще излязат семейните въпроси. Лошата новина за вас е, че има голяма вероятност да се отворят някои стари рани или да се стигне до конфликт, който ще наруши душевното ви равновесие. Може да се чувствате като между чука и наковалнята или да се наложи да направите някакъв труден избор.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец декември 2016, прочетете ТУК.

Лъв

През декември ви очакват интересни промени, а всекидневието ви ще бъде доста динамично, така че със сигурност няма да ви бъде скучно. Още през първите дни на месеца много от вас ще сте по-дейни от обикновено, ще търсите приключения и забавления, а общуването с околните по лични и служебни въпроси ще бъде много активно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец декември 2016, прочетете ТУК.

Дева

През декември ви очакват интересни промени, а всекидневието ви ще бъде доста динамично, така че със сигурност няма да ви бъде скучно. Още през първите дни на месеца много от вас ще сте по-дейни от обикновено, ще търсите приключения и забавления, а общуването с околните по лични и служебни въпроси ще бъде много активно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец декември 2016, прочетете ТУК.

Везни

През декември ще усетите много силен импулс за промяна в някаква област от живота си. Независимо дали последствията от това веднага ще излязат наяве или ще се забавят във времето, обърнете внимание на чувствата и усещанията си, защото те ще бъдат движеща сила в живота ви през почти цялата следваща година.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец декември 2016, прочетете ТУК.

Скорпион

През декември ще има напредък в начинанията ви, ако още през първите дни на месеца се задействате и проявите по-голяма инициативност. Не чакайте нещата да се случват от само себе си – ако искате да постигнете нещо, сами ще трябва да го направите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец декември 2016, прочетете ТУК.

Стрелец

Декември ще бъде много успешен месец за вас, но все пак трябва да имате предвид, че служебните и финансовите ви постижения ще зависят от това дали сте спазили основните изисквания на звездите към вас – да не се разпилявате, да си поставяте конкретни цели и да работите за постигането им. Тези изисквания са за тази година, но всъщност ще важат и за следващата.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец декември 2016, прочетете ТУК.

Козирог

Декември ще бъде интересен месец за вас, защото ще ви изправи пред промени, които ще се случват по-нататък – през 2017 година. Имайте предвид обаче: ако се задържите на място и отказвате да се променяте, тогава месецът за вас може да се изпълни с големи предизвикателства – под натиска на обстоятелствата в крайна сметка е възможно да бъдете принудени да се откажете от нещо старо в името на новото.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец декември 2016, прочетете ТУК.

Водолей

Декември ще бъде един от добрите месеци за вас през тази година. Ще имате достатъчно енергия, която бихте могли да вложите както в текущи задачи и проекти, така и в някакво ново начинание.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец декември 2016, прочетете ТУК.

 Риби

След изминалите недотам леки месеци много от вас през декември ще имате възможност да стабилизирате постигнатото. Това обаче не се отнася само до външните успехи, а и до израстването в личностен план: например да докажете, че през тази година си научихте урока да чертаете граници,  там където е необходимо, да не позволявате на някои хора да черпят от енергията и ресурсите ви или да ви поставят в ситуации, които ви карат да се чувствате зле.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец декември 2016, прочетете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти