Хороскопът за август: очаква ни успешен месец, изпълнен с много енергия и хубави изживявания

Хороскопът за август: очаква ни успешен месец, изпълнен с много енергия и хубави изживявания
Снимка: Weheartit

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец август 2017 година. 

Август ще бъде чудесен месец за всички и особено успешен за онези, които са осъзнали личната си сила и я използват, за да сътворят желаното.

Ще имаме много енергия и ще бъде жалко да бездействаме, тъй като, ако вложим тази енергия в работа, ще постигнем сериозен напредък.

Втората половина на месеца е подходящ период да бъдат извършени корекции, да бъдат поправени грешки от миналото и вече съграденото да бъде подобрено.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

Август ще бъде интересен месец за вас – ще имате вълнуващи преживявания в личен план, а при някои от вас е възможно да се случат неочаквани обрати, които да ви подтикнат към нещо ново. Дори съдбата да ви изненада, това не би притеснило хора като вас – вие бързо ще се окопитите и ще се втурнете в неизвестното. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец август 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

През август ще се убедите в истинността на максимата „Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне”. Очакват ви положителни промени, които е възможно да ви тласнат по напълно нова посока във важна за вас житейска област. Дори тези промени да са желани, вие ще се пренастройвате малко по-бавно, така че не е изключено да ви обземе известна несигурност или дори страх от неизвестното.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец август 2017, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

 

Близнаци

През август е възможно да срещнете известна съпротива, следвайки желанието си да се изявите в някаква област. Спънките ще дойдат от самите вас – от вашите собствени страхове. Ето защо, ако не искате да саботирате сами себе си, не позволявайте на тези страхове да ви блокират.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец август 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

След юли, който беше напрегнат в емоционално отношение, през август ще се радвате на по-голямо спокойствие и на душевно равновесие. Дори през изминалите седмици да сте били по-войнствено настроени или раздразнителни, сега ще имате желание да се отпуснете и да се разбирате с хората около себе си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец август 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Лъв

 

Август ще бъде един от ключовите месеци за вас през тази година, тъй като всичко случващо се ще има отношение към посоката, която ще следвате в бъдеще. Възможно е да преживеете внезапен обрат в някаква област, да оставите нещо в миналото, да намерите нова страст или друго хоби.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец август 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

През август спокойно може да си дадете повече почивка, тъй като, дори и да сте си поставили някакви по-значими служебни цели, едва ли ще успеете да стигнете далеч. Нека по-амбициозните представители на знака да не съжаляват – никой не ви казва да се отказвате от плановете си, а да се концентрирате върху настоящето, да довършите онова, което е изостанало, и после да изясните в подробности плановете си, така че да ги реализирате по-лесно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец август 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

През август има голяма вероятност да се наложи да поправите някаква несправедливост. Възможно е вие да сте потърпевши и да трябва да защитавате правата си, но не е изключено и да се окажете в ролята на арбитър в нечий чужд спор. Каквато и да е ситуацията, ще действате както смятате за правилно и нищо чудно справедливостта да възтържествува благодарение на вашите усилия.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец август 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

През август ще бъдете толкова концентрирани върху своите лични цели и желания, че едва ли ще се намери сила, способна да ви отклони са ги преследвате. Това е чудесно, защото благодарение на решителността и на отличната си концентрация може да свършите наистина добра работа в областите, в които влагате енергията и усилията си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец август 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

Август ще бъде чудесен месец за вас – ще бъдете на гребена на вълната, ще се забавлявате и ще пътувате. Авантюристичната ви природа ще търси и ще намира поле за изява, така че нищо чудно да се втурнете в ново приключение или най-малкото – да имате интересни преживявания. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец август 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

През август звездите ще ви подтикнат да вложите енергия и усилия в това да постигнете разбирателство с някого. Независимо дали поривът за изясняване на отношенията ще е у вас или ще дойде от другия човек, бихте могли да постигнете компромис, но за целта трябва и двете страни да го искате и да сте готови на взаимни отстъпки. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец август 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

През август може да постигнете много, но всичко ще зависи от това дали ще се концентрирате върху себе си и развитието си или ще се опитвате да се борите с хора и обстоятелства, за които мислите, че ви спъват и ви причиняват вреди. Второто е доста безсмислено – дори да ви се струва, че другаде е източникът на проблемите ви, всъщност това е илюзия – ако някаква ваша цел не се осъществява, причината е във вас и трябва да се задействате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец август 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

През август няма да има възпиращи или тежки астрологични влияния, така че от вас зависи какво ще постигнете и с какви темпове ще се движите напред. Ако все пак някои от вас се чувствате блокирани или затормозени по някакъв начин, то е, защото още не сте се събудили и не сте осъзнали, че от вас зависи повече отколкото си мислите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец август 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти