Хороскопът за АПРИЛ: не се плашете и от изпитания

зайко
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец април 2018 година. 

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 30 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През първите дни на април ще бъдете напрегнати и доста неща ще ви изнервят, така че не е особено препоръчително да водите важни разговори по бизнес или да си изяснявате отношенията с някого. Може да срещнете известни трудности при общуването си с околните, най-вече с любимия/любимата.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец април 2018, прочетете ТУК.

zzz
Снимка: Thinkstock

Телец

През април ще изпитвате желание да се глезите повече и да си доставяте малки удоволствия, които да ви карат да се чувствате специални. Послушайте вътрешния си глас и дайте наслада на тялото и душата си – може да си направите подарък, например, да си купите нова дреха или бижу, да отидете на концерт или на масаж.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец април 2018, прочетете ТУК

zzz
Снимка: Thinkstock

Близнаци

През април нещата в социалния ви живот и в работата може да не вървят съвсем гладко и да не ви доставят чак такова удовлетворение, както ви се иска, но това не бива да ви притеснява. Оставете всичко както е, не правете излишни драми и обръщайте внимание на себе си – нещо, което често забравяте да правите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец април 2018, прочетете ТУК.

zzz
Снимка: Thinkstock

Рак

Първите дни на април ще бъдат по-напрегнати за вас, но хубавото е, че с времето положението и настроението ви ще се подобряват. Все пак и през този месец ще трябва да се подготвите, че е възможно по-често да попадате в конфликтни ситуации.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец април 2018, прочетете ТУК.

zzz
Снимка: Thinkstock

Лъв

През април вероятно ще имате доста работа, но това едва ли ще ви уплаши, особено ако се чувствате на мястото си и горите в това, което правите. Може да трябва да положите повече усилия, но бъдете сигурни: ако сте усърдни и постоянни, това старание ще даде добри резултати, и то трайни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през месец април 2018, прочетете ТУК.

zzz
Снимка: Thinkstock

Дева

Април ще бъде доста успешен месец за вас в професионален план, тъй като изцяло във ваша полза ще работи присъщата ви склонност да довършвате започнатото и да се организирате добре. Направете проверка, ако имате съмнения за нещо – например дали сте изпратили имейл на правилния получател, дали сте свършили някаква задача както трябва.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец април 2018, прочетете ТУК.

zzz
Снимка: Thinkstock

Везни

Април е един от месеците през тази година, през който има голяма вероятност в някаква област от живота ви да настъпи значима промяна. Дали вие ще бъдете нейни инициатори или някой ще ви подтикне към нея, това е трудно да се предвиди, но при всички случаи, ако промяната е назряла, по-добре не се опитвайте да се връщате назад.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец април 2018, прочетете ТУК.

zzz
Снимка: Thinkstock

Скорпион

През април ще имате чудесната възможност да осъществите някакво свое желание или намерение, като преодолеете пречки, които досега са ви спирали – може да са външни, а може да са собствените ви страхове. За да се случи това обаче, много важно условие е да повярвате в себе си и да не се отказвате от начинанието, което сте подхванали, само защото има спънки или защото не сте достатъчно уверени в успешния му завършек.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец април 2018, прочетете ТУК.

zzz
Снимка: Thinkstock

Стрелец

В началото на април е възможно да се чувствате малко уморени, да ви липсва ентусиазъм или просто в някаква област да не сте на ниво. Това е нормално – след този период на спад ще се открие възможност отново да се вдъхновите и да поемете с пълна сила напред.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец април 2018, прочетете ТУК.

zzz
Снимка: Thinkstock

Козирог

Ако през април прекалите с изпълнението на отговорностите, задачите и ангажиментите, има голяма вероятност да започнете да вървите срещу себе си. Пренатоварването и големите амбиции – от една страна, забавянето и някои неочаквани от вас спънки – от друга, може да ви доведат до момент, в който ще се чувствате безсилни и изтощени.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец април 2018, прочетете ТУК.

zzz
Снимка: Thinkstock

Водолей

Април ще бъде наистина един чудесен месец за онези от вас, които имате нужда от промяна или искате да се захванете с нещо ново – например да учите. Вашите мечти може да се осъществят след 15 април, когато звездните влияния ще ви подкрепят в реализацията на подобни инициативи, а и самите вие ще бъдете на вълна да експериментирате и да търсите нови пътища.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец април 2018, прочетете ТУК.

zzz
Снимка: Thinkstock

Риби

Април ще бъде ползотворен месец за вас, защото ще успеете да свършите наистина много неща, и то за кратко време. Ключът за успех се крие в това да не се разпилявате, а да се организирате максимално добре. Това е един от онези периоди, през който ще е добре да сте по-прагматични, да не летите в облаците и да се стремите да постигате реални и трайни резултати.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец април 2018, прочетете ТУК.

zzz
Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти