Хороскоп за пълнолунието: как ще се отрази Снежната луна на всяка зодия

пълнолуние
Снимка: iStock

Денят на влюбените ще е отминал, когато пълнолунието този месец получава своя момент в светлината на прожекторите, но космическите вибрации все още ще са горещи. Това заредено със страст лунно събитие - известно още като Снежна луна - изгрява на 16 февруари и дава на всички зодиакални знаци блестяща възможност да се отърсят от съмненията в себе си и да възприемат обновено чувство на увереност.

Знаейки как февруарското пълнолуние ще се отрази на вашия зодиакален знак, можете да се възползвате максимално от силата на тази благоприятна лунация.

Пълнолунието през февруари 2022 г. може да е известно като Снежна луна, но не се заблуждавайте от леденото прозвище - в тази огнена лунация няма нищо студено. То се случва на територията на забавния огнен знак Лъв, който извежда на преден план въпросите за любовта, страстта и творчеството.

Това е чудесно време да се освободите от негативните думи, които отпращате по свой собствен адрес, съмненията в себе си и несигурността, които ви пречат да бъдете най-доброто и най-яркото си аз. Тази лунация изисква от нас да изразим на висок глас и гордо желанията си и да приемем сериозно ролята на главен герой в живота си.

Ето как пълната Снежна луна ще се отрази на всеки зодиакален знак:

Пълнолунен хороскоп за всяка зодия

 

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти