Хороскоп за януари: Ново начало, но и разчистване на стари сметки и задачи

януари
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

Само след ден започва новият месец от новата година и бързаме да ви представим месечния хороскоп, изготвен от специално за Edna.bg

Повечето зодии ще имат шанс да започнат годината спокойно, препоръчително е повече почивка и повече време със семейството, но за някои от огнените знаци ще е време на разчистване на стари сметки и довършване на задачи от 2017-та година. 

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

В началото на януари най-добре ще се чувствате вкъщи, където да се отдадете на някое свое хоби или да прекарате по-дълго време с най-близките си хора. Използвайте тези дни, за да си починете добре и да обърнете внимание на себе си и на онова, което е най-важно за вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец януари 2018, прочетете ТУК.

овен зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Телец

Януари ще бъде чудесен месец за вас, що се отнася до работата и финансите ви. Няма да се сблъсквате с кой знае какви пречки, а, дори и да срещнете такива, ще ги преодолявате лесно. Вашето постоянство и упоритостта ви ще дават добри резултати и ще бъдат възнаградени – и морално, и финансово.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец януари 2018, прочетете ТУК

телец зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Близнаци

През януари на дневен ред при вас ще излязат финансови въпроси. Ще се открие възможност да уредите някои стари сметки от изминалата година и да планирате бъдещите си разходи, така че в крайна сметка през следващите месеци финансовото ви положение ще бъде по-стабилно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец януари 2018, прочетете ТУК.

близнаци зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Рак

През януари голяма част от преживяванията ви ще са провокирани от постъпките и действията на околните. Ако искате да постигнете някакво свое намерение, поискайте съвет или помощ от партньора/партньорката си, от близък приятел или от човек, на когото можете да разчитате. Не очаквайте обаче някой друг да свърши работата ви, защото подобна нагласа ще ви доведе до разочарование, а в някои случаи – и до конфликти.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец януари 2018, прочетете ТУК.

рак зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Лъв

През януари вниманието ви ще бъде съсредоточено върху текущи задачи, чието довършване или разрешаване не търпи отлагане; същото се отнася и за стоящите през вас въпроси. Ако се съсредоточите и не губите излишна енергия – например в спорове и разногласия – наистина ще успеете да свършите много работа и ще останете доволни от постигнатото.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец януари 2018, прочетете ТУК.

лъв зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Дева

Януари ще бъде много благодатен месец за вас, тъй като намеренията ви ще се осъществяват, без да срещате препятствия, а и ще получавате нужната ви подкрепа – в деловата сфера от колеги и сътрудници, и от партньори, близки и приятели – в личен план. Ще ви се удаде възможност да изпъкнете пред останалите – може би чрез някаква изява или благодарение на личните си качества.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец януари 2018, прочетете ТУК.

дева зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Везни

През януари приятните преживявания при вас ще бъдат в личен план – свързани най-вече с членовете на семейството ви и с домашния уют. Може да ви дойдат скъпи гости, да се насладите на приятни събирания с роднини, а също и да направите необходимото, за да си осигурите повече комфорт у дома – например, да се сдобиете с красива вещ или с някакво произведение на изкуството.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец януари 2018, прочетете ТУК.

везни зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Скорпион

През този месец основното предизвикателство пред вас ще бъде да успеете да се справите със собствените си чувства. Емоционалните преживявания ще бъдат по-силни, страстите ще се нагорещят и, ако не успеете да ги овладеете по някакъв начин, има риск да избият на неподходящото място – например, в яда си да нараните близък човек или да изригнете в служебна обстановка.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец януари 2018, прочетете ТУК.

скорпион зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Стрелец

През този месец може да избегнете някои трудности, ако се отнасяте много отговорно към поетите ангажименти и спазвате договореностите си. Възможно е празните обещания и гръмките думи без покритие да ви изиграят лоша шега и да навредят на взаимоотношенията ви – както на личните, така и на деловите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец януари 2018, прочетете ТУК.

стрелец зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Козирог

Януари ще бъде динамичен месец за вас. Ще имате доста задачи и ангажименти, така че във ваша полза ще бъде да се организирате добре и да подредите приоритетите си. Обаче, има вероятност да се претоварите. Така че, ако усетите, че ви идва много, намалете изискванията към себе си и си дайте почивка – в противен случай съществува риск и здравето ви да се влоши.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец януари 2018, прочетете ТУК.

козирог зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Водолей

През януари вероятно няма да успеете да се впуснете с пълен напред в енергията на Новата година. Нищо чудно да се окаже, че изпитвате потребност от по-дълга почивка или просто ви липсва настроение за по-динамични занимания.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец януари 2018, прочетете ТУК.

водолей зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Риби

Януари е много важен месец за вас, защото ще мислите стратегически, ще планирате какво ще правите през годината и ще имате възможност да внесете по-добър ред там, където той липсва. Като цяло вие сте личности, които чудесно следвате потока на живота и се адаптирате към независещите от вас обстоятелства, но през този месец във ваша полза ще бъде, ако поемете нещата в свои ръце и си поставяте конкретни цели, които бихте искате да реализирате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец януари 2018, прочетете ТУК.

риби зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти